Grondwerker
Get Work
Lemelerveld, NL
6 dagen geleden

Is werken in de buitenlucht je ding? En ben je niet bang voor vieze handen? Voor deze vacature in Raalte zoeken we een grondwerker.

Iemand die van afwisseling in zijn werkdag houdt en het leuk vindt om verschillende dingen te doen. Je legt onder andere riolen en straten aan, dus een goede conditie is wel handig.

Omdat het een heel divers bedrijf is, kun je ook op andere plekken en bij andere werkzaamheden ingezet worden. Dus reageer wanneer graven, scheppen en kruien aan jou wel besteed is.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature grondwerker in Raalte (onder andere) rekenen op :

 • loon volgens de cao.
 • een fulltime baan met kans op overname.
 • zelfstandig en divers werk.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Jouw werkplek als Grondwerker in Lemelerveld

  Bij dit dynamische bedrijf in Raalte is geen week hetzelfde. Het is de plek waar jij als grondwerker de handen uit de mouwen kan steken.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de grondwerker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Heb jij het in je om als grondwerker in Raalte aan het werk te gaan? Dit heb je nodig :

 • de bereidheid om ook andere werkzaamheden op te pakken, zoals straten maken.
 • graag je VCA. Heb je dit certificaat nog niet op zak? Dan kan je jouw VCA gewoon via Get Work behalen.
 • het liefst een rijbewijs BE. Heb je nog geen rijbewijs? Overleg met Get Work wat de mogelijkheden zijn om het te behalen.
 • een (t)huis in Raalte of in de omgeving van Raalte, bijvoorbeeld in Almelo, Zwolle, Deventer of Apeldoorn.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature grondwerker in Raalte is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier