DETAILENGINEER
Stedin
Delft
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen Als Detailengineer werk je aan verschillende uitdagende projecten in teamverband. Het werk van het team Asset Data Management is van groot belang voor de realisatie van onze hoogspanningsstations.

Je assisteert bij het ontwerpen en het maken van stuurstroomschema’s, situatietekeningen, constructietekeningen, detailtekeningen, vergunningstekeningen en uitvoeringsdocumenten aan de hand van een basisontwerp.

Je verleent ondersteuning bij het opstellen van programma van eisen. Je assisteert bij het maken van kostencalculaties voor (deel)projecten en urenbegrotingen voor het deelgebied detailengineering en assisteert bij het opstellen van bestekken en rapportages.

Tot slot zorg je ervoor dat alle assetdatagegevens in het documentbeheersysteem worden opgeleverd. Kortom, genoeg te doen!Jouw sterke punten

Worden we blij van In teamverband werken is aan jou toevertrouwd, je werkt graag samen met jouw collega's. Daarnaast heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Helemaal als het gaat over kwaliteit, kosten en voortgang van het werk wat jij oplevert. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe Detailengineer maakt?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek op niveau 4.
 • Je hebt enige kennis van AutoCAD.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Bekijk Onze

  arbeidsvoorwaarden Alle arbeidsvoorwaarden

  Vervoer

  We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

  Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

  Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

  Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

  Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

  Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

  Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

  Of je koopt extra verlofdagen.

  Flexibele werktijden

  Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

  Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

  Een goed team

  Daar hoor je bij Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Asset Data Management van de afdeling Hoogspanning in Delft of Utrecht.

  Samen met circa 30 collega’s draag je iedere dag bij aan het realiseren van onze hoogspanningsprojecten. Een leuke groep mensen met oog voor detail.

  Maar ook oog voor elkaar. En natuurlijk een gedeelde passie voor techniek.Mooie arbeidsvoorwaarden

  Die wil je hebben Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €2.700,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een FlexBudget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.
 • Het FlexBudget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • Bekijk alle arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier