Werkvoorbereider Meet& Regeltechniek, Zaandam
ENGIE
Zaandam , North Holland, Netherlands
5 dagen geleden

ENGIE staat voor energie, technologie en optimisme. Als marktleider in de technische dienstverlening werken we in Nederland aan vooraanstaande projecten met ruim 5700 medewerkers.

Voor het verstevigen van onze positie zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Werkvoorbereider Meet- & Regeltechniek.

Als Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek ben je gedreven en betrokken. Je bent de spin in het web op het gebied van Meet & Regeltechniek.

Als rechter- en linkerhand van de projectleider begeleid je diverse projecten zowel in de voorbereiding als in de uitvoering.

In samenwerking met je teamleden ben je proactief in de werkvoorbereiding van verschillende, veelal grote, projecten en heb je de coördinatie over diverse taken.

Maar ook begeleid je diverse uitdagende projecten in de utiliteit op het gebied van regeltechniek. Enkele voorbeelden van projecten zijn het WTC aan de Zuidas in Amsterdam, de WTC-gebouwen op Schiphol, het Berlagegebouw in Den Haag en het Kennemer Gasthuis te Haarlem.

Ook speel je een rol bij de voorbereiding van diverse duurzame warmte en koude opslag (WKO) projecten voor utiliteitsgebouwen en bedrijventerreinen.

Je werkzaamheden als Werkvoorbereider zijn onder andere het maken van functielijsten, kabel- en aansluitlijsten, onderhouds- en bedieningsvoorschriften zoals functionele en regeltechnische omschrijvingen, het bestellen van materialen, het aanvragen van offertes bij leveranciers, het beoordelen van regelkastschema’s en het deelnemen aan project- en teamoverleggen.

Tevens begeleid je de voorbereiding van de uitvoering en inbedrijfstelling en lever je een actieve bijdrage in commissionings trajecten.

Ook overleg je met medewerkers van andere werkgebieden ten aanzien van de coördinatie van het ontwerp en de uitvoering, tot en met de oplevering.

Het is van belang dat je communicatief vaardig bent, je hebt veel contact met collega’s, maar ook onderhoud je de duurzame klantrelaties.

Een dag uit het leven van een Werkvoorbereider Meet & Regeltechniek bij ENGIE is nooit hetzelfde. Je dag kan er zo uitzien : Met een vers gezet bakje koffie of thee neem je deel aan het projectteamoverleg.

Je haalt er de voor jou van belang zijnde punten uit en je geeft aan waar het spaak kan lopen. Met de nieuw verkregen informatie neem je contact op met de leverancier om de laatste wijzigingen door te nemen.

De net ontvangen regelkastschema’s beoordeel je en je informeert je teamleden met de wijzigingen. Je stuurt een bestelling naar de leverancier en vraagt gegevens op bij een andere.

Tevens verzoek je om de laatste prijslijst door te sturen. Je maakt de werkmap voor de uitvoeringscollega’s en doet de van belang zijnde informatie en documentatie erin.

Je haalt geleverde bestellingen op uit het magazijn en informeert je collega. Je neemt een welverdiende pauze en ’s middags zet je de regeltechnische omschrijving op voor het nieuwe project.

Tussendoor beantwoord je e-mails en telefoon. Nog net kun je de doorgegeven bestelling van je collega verwerken en sluit je de dag af met het doorlezen van een nieuwe aanvraag. Wat neem je mee?

 • Je hebt (minimaal) een afgeronde MBO-4 opleiding, richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek
 • Je hebt kennis van werktuigkundige hydrauliek en HVAC. Een opleiding KLI-A en / of MRK-A is een pré
 • Je hebt ervaring in de werkvoorbereiding van A tot Z (van tekening lezen tot bekabeling, via inbedrijfstelling naar oplevering)
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen het vakgebied meet- en regeltechniek, met name systeemkennis van Priva en kennis van diverse fabricaten (veld)apparatuur
 • Je stelt je professioneel op, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in teamverband gave projecten te realiseren
 • We zijn een professioneel bedrijf maar vinden het belangrijk dat je een gezonde dosis humor mee brengt
 • Je beschikt over analytische vaardigheden, o.a. om (inregel) rapportages te lezen of voor te bereiden
 • Je denkt altijd een stap vooruit en bent proactief
 • Je wil je verdiepen in alles wat met techniek te maken heeft
 • Je bent een geboren multitasker en houdt overzicht, ook als het druk is
 • Je bent flexibel en je vindt het niet erg om soms een tandje bij te zetten als dat nodig is;
 • Je bent klantgericht en leeft je in onze klanten en hun behoeften
 • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam
 • Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. producten en uitjes. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. Over ENGIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd ca. 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  Yes dit is het! Reageer snel via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Wil je een keer sparren met je nieuwe manager Ronald Sap?

  Dan breng ik je graag met hem in contact. Graag ontvangen we ook je sollicitatiebrief bij je aanmelding. Voor vragen kun je contact opnemen met de recruiter, Sunny Lakerveld via sunny.

  lakerveld engie.com of telefonisch op 06- 82227875.Werkvoorbereiders

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier