Afdelingssecretaresse I-Flex
Isala
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

We zijn per direct op zoek naar enthousiaste afdelingssecretaresses (0-uren) die op verschillende verpleegafdelingen willen werken!

Als afdelingssecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die op de verpleegafdeling binnenlopen. Je zult dan ook geregeld aangesproken worden door patiënten, bezoekers en collega’s.

Tegelijk handel je de administratie af (wanneer een patiënt bijvoorbeeld naar huis mag), beantwoord je de telefoon en vraag je onderzoeken aan voor patiënten.

Het is daarom belangrijk dat je goede kennis hebt van de medische terminologie! Ook moet je het leuk vinden om een hectische baan te hebben, waarbij de werkdruk van tijd tot tijd kan pieken.

Omdat je via I-Flex werkt, ben je inzetbaar op verschillende verpleegafdelingen binnen het ziekenhuis. Dit betekent dat je de ene dag achter de balie bij Orthopedie kunt zitten, de volgende dag bij Cardiologie en weer een andere dag bij de Acute opname afdeling.

Initiatief nemen, vragen stellen, je snel kunnen aanpassen, maar ook accepteren dat je niet alles kunt weten is ontzettend belangrijk als afdelingssecretaresse werkend via het flexbureau.

Waar ga je werken?

I-Flex is het flexbureau van Isala. Via I-Flex werken er dagelijks tientallen flexmedewerkers op verpleegafdelingen en poli’s.

Je kunt hierbij denken aan verpleegkundigen, serviceassistenten en afdelingssecretaresses.

Wie ben je en wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op secretarieel gebied.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma medische terminologie en / of hebt kennis van het werken in de zorgsector.
 • Je bent stressbestendig en blijft representatief als de werkdruk oploopt.
 • Je bent proactief en je neemt initiatief.
 • Nieuwe digitale systemen maak jij je in no-time eigen.
 • Je werkt nauwkeurig en geordend.
 • Wat bieden wij?

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 35 met een huidig maximumsalaris van € 2.

  972,00 bij een volledig dienstverband (36 uur per week).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier