Storings-/Onderhoudsmonteur
Timing
Roermond, Limburg
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij de storings- / onderhoudsmonteur met een afgeronde technische opleiding? En hou je ervan om vieze handen te krijgen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Roermond zijn wij op zoek naar een full time storings- / onderhoudsmonteur. Je gaat ervoor zorgen dat alle storingen worden verholpen op mechanisch, hydraulisch en elektronisch gebied.

Je gaat aan de slag in 5 ploegen, waarvan je in het weekend vooral bezig bent als onderhoudsmonteur en door de weeks voornamelijk als storingsmonteur.

Het is een erg veelzijdige functie, van het vervangen van een lamp tot grote machines die vastlopen, het hoort allemaal binnen jouw functie.

Ook ga je je bezig houden met de veiligheid van de machines en installaties. Verder ga je zorgen voor optimalisatie , het up-to-date houden van schema's, tekeningen en software waar wijzigingen in zijn doorgevoerd.

Wil jij graag full-time hier mee bezig zijn? En ben jij degene die meerdere balletjes tegelijk in de lucht wilt houden? Reageer dan snel via onderstaand button.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier