Business process consultant CRM
Aviko
Steenderen
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Door de voortdurende functionele & technologische ontwikkelingen alsmede de toenemende groei van het bedrijf zijn we binnen ICT op zoek naar een enthousiaste Business Process Consultant ondersteunend op het gebied van CRM.

Als Business Process Consultant CRM analyseer jij de functionele wensen en eisen van de klant waarbij je inventariseert en meedenkt over de inrichting van bedrijfsprocessen.

Samen met je collega’s draag je zorg voor de implementatie, ondersteuning en het maximaal benutten van het Salesforce CRM systeem gericht op het optimaal en integraal laten functioneren van de commerciële bedrijfsprocessen van Aviko Group.

Waar nodig adviseer je over de mogelijkheden van Salesforce CRM. Tijdens de implementatie zorg je stapsgewijs voor de configuratie van het systeem en de uitwerking van de oplossingen.

Je zult daarnaast helpen met het analyseren, beoordelen en realiseren van CRM gerelateerde behoeftes van de organisatie, door het vertalen van de requirements, behoefte in organisatie, systeem en / of proces oplossingen, ondersteund door procedures.

Je bent in staat om complexe zaken eenvoudig uit te leggen.

Kortom, als Business Proces Consultant CRM ben je de spil op functioneel en technisch gebied tussen gebruikers en key-users aan de ene zijde en de afdeling ICT & externe partijen aan de andere zijde.

Wat breng jij mee?

Om te beginnen beschik je over een afgeronde hbo / wo opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing, Business & IT of Informatiekunde.

Daarnaast heb je al enige ervaring met betrekking tot projectmatig werken. Om deze functie met succes te kunnen uitvoeren beschik je verder over :

 • Resultaatgerichte werkhouding, ondernemend, zelfstandig en een grote dosis doorzettingsvermogen
 • Accuraat en communicatief vaardig met een service gerichte instelling
 • Functionele en technische kennis van informatie- en communicatiesystemen is een MUST
 • Kennis van CRM systemen zoals Salesforce of Microsoft Dynamics CRM is een pre
 • Goede beheersing van talen Nederlands en Engels is een MUST, Duits en Frans een pre
 • Wat bieden wij jou?

  Een uitdagende en verantwoordelijke baan, waarin we je de ruimte geven voor ontwikkeling en eigen initiatief. We werken bij Aviko samen en verbinden graag verschillende disciplines met elkaar.

  In deze functie zal je met verschillende disciplines binnen onze organisatie in aanmerking komen en zal er geen gebrek aan uitdaging en afwisseling zijn.

  Daarnaast betekent werken bij Aviko, werken voor een groot én gezond bedrijf. Bij Aviko mag je rekenen op :

 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Volop opleidingsmogelijkheden om te groeien
 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werksfeer
 • Uitdagende fulltime job in een hecht team, waar je op kan bouwen
 • Jaarcontract (bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste baan met doorgroeimogelijkheden)
 • Waar ga je werken?

  De afdeling Informatie Communicatie en Technologie (ICT) bestaat uit een team van 25 professionals. Zij onderhouden, ontwikkelen en beheren informatiesystemen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van Aviko-

  Group. Je ressorteert onder de Business Process Manager binnen de ICT-afdeling van de Aviko-Group.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier