Mechanical engineer
continu
Enschede, NL
7 dagen geleden

Mechanical engineer

In deze functie werk je nauw samen met de lead engineer aan het ontwerpen en ontwikkelen van klant specifieke machine onderdelen.

Na een gedegen inwerkperiode krijg je jouw eigen projecten, waardoor je nauw in contact zult zijn met de klanten die tot jouw portefeuille behoren.

Naast het engineeren en klantencontact ben je binnen deze functie, samen met de werkvoorbereider, ook verantwoordelijk voor de inkoop (bestelling) van onderdelen om het productieproces opgang te zetten.

Je bent daarnaast veel in contact met de werkplaats, zodat je feeling blijft houden met het door jou ontwikkeld product en jezelf voortdurend kunt verbeteren.

 • Afgeronde HTS of TU-opleiding richting werktuigbouwkunde of autotechniek. Met ten minste één jaar stage- of werkervaring op een engineeringsafdeling.
 • MTS-opleiding gepaard met enkele jaren werkervaring als mechanical engineer is ook mogelijk
 • Goede beheersing van 3D CAD-software, zoals SolidWorks of Inventor
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever opereert als internationale speler in de machinebouw. Het bedrijf verkoopt haar producten dan ook wereldwijd.

  De opdrachtgever vindt het belangrijk dat de werknemers verantwoordelijkheidsgevoel dragen en als visitekaartje functioneren voor de organisatie.

  De organisatie heeft een bestaansrecht van ongeveer 60 jaar. In combinatie met de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is het gemiddeld aantal dienstjaren van zowel de mensen in de service als het bedrijfsbureau zeer stabiel.

  Krijg jij energie van een dergelijke functie en organisatie? Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan snel!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier