(Senior) recruiter/accountmanager
Pro-Industry
Arnhem, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Grijp je kans. Pro Industry groeit en zoekt een collega recruiter voor onze vestiging in Arnhem! Kom jij uit de omgeving van Arnhem, heb jij een commerciële instelling, een vlotte babbel en kan jij vol positieve energie de beste matches maken?

Wil jij als commerciële recruiter daarnaast meebouwen aan een snel groeiende organisatie en profiteren van mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en diverse doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Over de rol als senior recruiter / accountmanager :

Ambitieus. Willen winnen. De allerbeste zijn. Dat is wat jij als onze nieuwe collega in de procesindustrie bij Pro Industry van nature in je hebt.

Recruiters die elke dag alles op alles zetten om onze opdrachtgevers en kandidaten succesvol te laten zijn. Zo speel jij als recruiter dagelijks een wedstrijd op topniveau en groei je mee met de successen van onze organisatie.

Hoe je dag er in deze rol ongeveer uit gaat zien :

Aan het begin van de dag neem je alle openstaande vacatures door met je collega's en licht je elkaar in over de mogelijkheden in jouw portefeuille.

Deze bestaat uit de topwerkgevers in de procesindustrie. Vervolgens bespreek je met het hele team de binnengekomen sollicitaties en maak je een planning voor de te voeren intakegesprekken.

Daarna ga je op zoek naar nieuwe kandidaten op de verschillende vacaturebanken. Tussendoor bespreek je de resultaten met jouw opdrachtgevers en beargumenteer je telefonisch aan een klant waarom jouw kandidaat het meest geschikt is voor de rol die bij hun openstaat.

Als je nu denkt, ho even, hoe weet ik nu welke kandidaten er geschikt kunnen zijn?! Geen zorgen, als specialist heeft Pro Industry alle kennis in huis om je dat te leren, bovendien bieden wij alle medewerkers een cursus tot Procesintercedent aan zodat jij in no-time alles weet over de procesindustrie.

Om de zoveel tijd ga je trouwens ook op de werkvloer langs bij klanten om te kijken wat er speelt binnen de organisatie en om jouw kandidaten de beste begeleiding zowel tijdens als na hun sollicitatie te geven. Afwisseling genoeg dus.

Team :

Natuurlijk werk je niet alleen. Met meer dan 60 professionals op 18 verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland zetten we ons dagelijks keihard in om te zorgen dat wij de beste keuze in de branche zijn én blijven.

Functieeisen

Pas ik in dit plaatje?

 • Je hebt enige recruitment ervaring of een opleiding afgerond gericht op sales;
 • Je woont in de omgeving van Arnhem;
 • Bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en commerciële drive. Uiteraard ben je ook hartstikke gezellig.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Klinkt tof! Maar what’s in it for me?

  Een uitdagende baan bij een werkgever die een enorme groei doormaakt! Een werkplek waar er vanaf de eerste dag aandacht is voor opleiden, groei en persoonlijk ontwikkeling.

  Om recht te doen aan alle eisen die wij stellen aan onze collega’s word je uiteraard beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Waaronder een salaris en bonussysteem die recht doen aan de zwaarte van de functie. Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn onze bedrijfsuitjes die keer op keer zorgen voor onvergetelijke momenten en een team dat er samen voor staat en gaat.

  Daarnaast is Pro Industry een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier