Mondhygiënist
Dental Clinics
Beuningen, NL
6 dagen geleden

Introductie

In onze moderne praktijk in Beuningen is er plaats voor een mondhygiënist, per 1 december dinsdagmiddag- en avond en vrijdagochtend in Grave.

Organisatie

Dental Clinics is een initiatief van tandartsen voor tandartsen. In 2007 besloten enkele tandartsen zelf hun visie op teamsamenwerking in de tandheelkunde vorm te geven : een modern teamconcept waarin alle tandheelkundige specialismen onder één dak samenwerken.

Alle praktijken worden zonder uitzondering geleid door een ervaren tandarts-directeur. Het Service Center ondersteunt de praktijk op o.

a. administratief en organisatorisch vlak. Zij ontzorgen de behandelaren en het team waardoor zij zich primair kunnen richten op de kwaliteitszorg van de patiënt.

Functie

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten.

Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit.

Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Functie eisen

Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Inlichtingen

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken dentalclinics.nl o.v.v. vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze recruiter Dianne van Iperen (06 11 60 45 30).

Solliciteren

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier