Neonatologie of kinderverpleegkundige
Deventer Ziekenhuis
Deventer, NL
1 uur geleden

Lees voor

Onze afdeling kind- en jeugdzorg

 • De afdeling kind- en jeugdzorg is onderdeel van het Vrouw / Kind centrum in het Deventer Ziekenhuis en bestaat uit 4 teams;
 • de kinderafdeling, neonatologie, de kinderdagbehandeling en de kinderpolikliniek. Als kinderverpleegkundige werk je op de kinderafdeling, neonatologie of kinderdagbehandeling.

  Iedere kinderverpleegkundige werkt nauw samen met kinderartsen, arts assistenten en paramedische diensten.

  Op de afdeling worden kinderen van 0 tot 18 jaar behandeld. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd. De afdeling beschikt over acute- en urgente opvangmogelijkheden.

  Er zijn medium en high care voorzieningen aanwezig. De unit neonatologie heeft drie post HC bedden.

  Wij zoeken voor zowel de kind- en jeugdafdeling als de afdeling neonatologie nieuwe collega’s : Specialistisch kinderverpleegkundigen of neonatologie verpleegkundigen.

  Wat vragen we van je?

  Wij zijn op zoek naar een fijne, enthousiaste collega die graag samenwerkt om de beste zorg aan onze patiënten te leveren.

  Wat je verder in huis hebt :

 • je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige en heb je een diploma specialistisch kinderverpleegkundige of neonatologieverpleegkundige;
 • je hebt een positief, kritische instelling;
 • je bent flexibel en prettig in de omgang;
 • je communiceert prettig en bent toegankelijk;
 • je kunt goed prioriteiten stellen.
 • Ons aanbod

  We bieden je een leuke baan, waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar maar als het van beide kanten bevalt, nemen we je graag in vaste dienst.

  Afhankelijk van je diploma’s is de functie ingedeeld in FWG salarisschaal 50. Over het aantal uren gaan we graag met je in overleg.

  Meer weten?

  Ben je enthousiast over deze baan maar wil je meer weten? Neem dan contact op met Gerrike Wiltink afdelingsmanager, telefoonnummer 0570-536153 of Rosa Brouwer, afdelingsmanager 0570-536152

  Reageren

  Wil je graag deel uitmaken van ons team? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren via onderstaand sollicitatieformulier.

  We ontvangen graag een uitgebreide motivatie en een CV in één PDF bestand. Solliciteren gaat het beste met een Chrome browser.

  Geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur op werkdagen? Kijk dan in je spam of ongewenste mail. Ook daar niet ontvangen? Stuur dan een mail naar Solliciteren via dit email-adres is niet mogelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier