Uitvoerder Wegenbouw
bouwhuysch
Dordrecht, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : Als uitvoerder wegenbouw ben jij een geboren leider en weet jij van aanpakken als geen ander. Je kent en benut het talent van jouw collega’s optimaal en zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de bouwplaats door constant een bron van inspiratie en motivatie te zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van kwaliteit tijdens het gehele bouwproces, zorgt dat processen goed op elkaar aansluiten en zorg jij samen met jouw gedreven team dat projecten tijdig en succesvol worden opgeleverd.

Projecten variëren van grootschalige renovaties van bijvoorbeeld de Coolsingel of vernieuwen van de aansluiting A16 / N3.

 • Binnen het bedrijf bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar hoofduitvoerder of projectleider.Functie eisen : - HBO Civiele Techniek;
 • Sterke persoonlijkheid; - Uitstekend in het creëren van teamspirit; - Ervaring met RAW, EMVI als UAV-GC projecten;Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris;
 • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof.
 • Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is als grote aannemer in de infrastructuur intensief betrokken bij de totstandkoming van integrale projecten.

  Vanuit een doorgaans leidende projectmanagementrol sturen ze vaak zeer innovatieve, integrale projecten aan. Met meer dan 500 medewerkers realiseren ze een omzet van ruim 300 miljoen euro per jaar.

  De communicatielijnen zijn kort, de sfeer is informeel maar gefocust, en doorgroeimogelijkheden zijn onbeperkt. De voornaamste opdrachtgevers zijn provincies, gemeenten en private opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier