Medewerker Merchandise Support
Blokker
Amsterdam, Van der Madeweg, NL
7 dagen geleden

Het is je misschien niet ontgaan dat Blokker flinke veranderingen doormaakt. Op vele fronten vernieuwt de winkelformule die al meer dan 120 jaar het straatbeeld oranje kleurt.

Er gebeurt hier iets bijzonders! De klant verandert, Blokker verandert mee, ook op het hoofdkantoor. Wij zijn op zoek naar toppers in de markt die deel willen uitmaken van deze enorme transformatie en energie krijgen van het bouwen en bijdragen aan het succes van onze formule!

Wil jij een functie waarbij je als spin in het web verantwoordelijk bent voor het Schappenplanproces? Waarbij jij sparringpartner bent voor Category Management, Space Management en Data Management?

Hou jij van het verbeteren van processen? Ben jij energiek en wil jij de mogelijkheid hebben je eigen ideeën in te brengen?

Bekijk dan snel onze vacature Medewerker Merchandise Support.

Jouw functie

Als Medewerker Merchandise Support ben je mede verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve controles voor wat betreft het schappenplan proces.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het controleren, najagen, tracken en escaleren van alle bij het schap behorende Checks & Balances.

Je bent continu bezig om de schapfitheid te borgen.

Je controleert de diverse schappenplannen binnen de organisatie op commerciële juistheid en bent sparringpartner voor Category Management, Space Management en Data Management.

Je maakt deel uit van de afdeling Merchandise Support, waarmee je ook een belangrijke rol hebt om alle aan het schappenplan gerelateerde processen en procedures optimaal in te richten en continu te verbeteren.

Je verzamelt data, bewaakt het kritieke pad, adviseert en rapporteert over de kwaliteit van het schappenplan. Ook het adviseren en meedenken in oplossingen voor ontstane problemen of vertragingen zijn van groot belang.

In deze rol ben je een key-speler in het totale beschikbaarheidsproces van een artikel. Je zorgt ervoor dat alle schakels in de keten gecontroleerd en gechallenged worden, zodat de maximale kwaliteit behaald wordt.

Blokker zoekt

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren.

Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid, bent assertief en schroomt niet om de confrontatie aan te gaan.

Je bent standvastig ten aanzien van het te volgen beleid en procedures, met een gezonde mate van commerciele flexibiliteit.

Voor ambitieuze collega s zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de gehele organisatie!

En verder...

 • Heb je een afgeronde HBO opleiding, in de richting van Supply Chain, Economie, of Category Management.
 • Beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring binnen een Retail of Productie organisatie.
 • Heb je affiniteit met of expertise in Excel
 • Wat bieden wij je?

  Wij bieden je een plezierige, collegiale werkomgeving, een marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals korting op verzekeringen en korting op personeelsaankopen binnen de Blokker Holding.

  Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

  Waar ga je werken

  Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels. Maar achter een succesvolle organisatie als Blokker gaat natuurlijk een hoofdkantoor schuil met een breed scala aan interessante en uitdagende functies.

  Op ons hoofdkantoor in Amsterdam- Duivendrecht werken ongeveer 250 mensen in zeer uiteenlopende functies. Eén ding hebben we gemeen : samen werken we aan een vernieuwde winkelformule.

  Procedure

  De procedure bestaat uit twee gespreken en er wordt een online assessment en persoonlijkheidstest afgenomen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  Waar ga je werken?

  Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels. Maar achter een succesvolle organisatie als Blokker gaat natuurlijk een hoofdkantoor schuil met een breed scala aan interessante en uitdagende functies.

  Op ons hoofdkantoor werken ongeveer 250 mensen in zeer uiteenlopende functies. Eén ding hebben we gemeen : samen werken we aan een fantastische winkelformule.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier