Medewerker Horeca
SEIN
Heemstede
1 dag geleden

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en afwisselende functie verricht je uitvoerende horeca werkzaamheden op de locaties Meer en Bosch en De Cruquiushoeve, zoals het beheer van de koffieautomaten, het (voor)bereiden en verstrekken van lunchproducten in de lunchcorners en het ondersteunen bij vergaderingen en recepties.

Er wordt gewerkt vanuit de lunchcorners op beide locaties.

Je werkt 6 uur per dag (van 8.30 uur tot 15.00 uur, inclusief half uur lunchpauze) en je vaste werkdagen zijn woensdag en donderdag op de even weken en elke vrijdag.

Daarnaast zouden we je willen vragen voor meerwerk beschikbaar te zijn bij vakantie en ziekte van je collega’s.

Wie ben jij?

Voor deze functie is minimaal een MBO 2 werk- en denkniveau vereist, gericht op de specifieke restauratieve aandachtsgebieden, kennis van relevante richtlijnen en wetgeving, zoals HACCP en allergenen wetgeving.

Zo nodig ben je bereid cursussen hiervoor te volgen. Hoewel er wordt gewerkt aan de hand van richtlijnen en procedures, vraagt een goede functie-uitoefening zelfstandigheid (initiatief kunnen nemen), oplettendheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt een open, gastvrije en dienstverlenende houding naar de bezoekers en je collega’s en je werkt graag samen. Hierbij zijn ook goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden vereist.

Als collega zien we graag iemand die optimistisch, enthousiast, sociaal en attent is en wil bijdragen aan het verbeteren van de zorg in zijn algemeenheid en van het eigen vakgebied.

Jouw team

SEIN is een derdelijns expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Onze patiënten hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen.

Onze kracht is de multidisciplinaire aanpak. Lees meer over SEIN.

De afdeling Facilitair & Vastgoed (F&V) richt zich op het efficiënt en effectief faciliteren (advies, regie en uitvoering) van de instelling en het primaire proces in het bijzonder, door het leveren van diensten en producten op de facilitaire gebieden en vastgoed, op de locaties De Cruquiushoeve te Cruquius en Meer & Bosch te Heemstede.

De afdeling horeca is onderdeel van de afdeling F&V en bestaat uit 6 medewerkers, die gezamenlijk zorgdragen voor alle horeca activiteiten op de twee terreinen van SEIN.

Je werkt samen met een collega zelfstandig vanuit één van de twee lunchcorners in een vast rooster op doordeweekse dagen.

Je hebt hierbij als doel te zorgen voor een gastvrije omgeving voor alle bezoekers van de lunchcorners. Je hoofdtaak hierbij is het (voor)bereiden en verstrekken van voedsel en dranken in de lunchcorner aan medewerkers en bezoekers van SEIN en het voorraad beheer hiervan.

Je bereidt hierbij kleine gerechten, zoals snacks, broodjes en smoothies. Daarnaast bedien je de kassa en je verzorgt de verdere financiële afhandeling.

Nadat de lunchcorner gesloten is verricht je de bijbehorende schoonmaakwerkzaamheden in de keuken en de lunchcorner. Naast de werkzaamheden in de lunchcorner ben je verantwoordelijk voor het beheer van de koffieautomaten in de verschillende gebouwen.

Zo nodig worden aanvullende werkzaamheden verricht, zoals het zijn van gastvrouw bij recepties of vergaderingen. Belangrijk bij het werken in de lunchcorner zijn het uitvoeren van controles in het kader van de voedselveiligheid (HACCP en allergenen wetgeving) en het bewust zijn van het dagelijks naleven van de voedselveiligheidsregels.

Arbeidsvoorwaarden

Op basis van ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 30 met een salaris van € 2028,- (min) tot € 2831,- (max) bruto op basis van 36 uur.

Aantal uren in overleg te bepalen.

Je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33%

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

SEIN biedt financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness en fietsplan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier