Senior Reliability Engineer
Evides Waterbedrijf
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Heb jij ...

een WO diploma met een technische opleidingscomponent (bijvoorbeeld civiele techniek of werktuigbouwkunde) aangevuld met relevante opleidingen op het gebied van asset management?

minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied van ondergrondse leidinginfra-structuur en / of risico-analyse?

ervaring in het gebruik van EAM of soortgelijke applicaties? ervaring in het gebruik van GIS-applicaties is daarbij een pré.

Ben jij ...

 • iemand die goed kan schakelen op zowel strategisch- als operationeel niveau om daarmee de cirkel voor onze asset management processen te laten sluiten?
 • klant- en resultaatgericht, zelfstandig en heb je overtuigingskracht?
 • iemand die onze energieke en jonge talenten in het team kan coachen en verdere structuur kan aanbrengen in het RE takenpakket?
 • Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ons aanbod

  Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt maximaal € 64.404,- . Bovenop dit jaarsalaris ontvang je een Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget van zo’n 20%.

  Dit budget kun je maandelijks volledig laten uitbetalen of gedeeltelijk reserveren voor bijvoorbeeld de aankoop van o.a.

  extra vakantiedagen, aflossing van een fitnessabonnement etc. Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioen regeling.

  Solliciteren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier