verpleegkundige – marius meijboom
Cordaan
Amsterdam
2 dagen geleden

Omschrijving

Als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg je verder ontwikkelen in je vak en tegelijk ook coördineren? Dat kan bij woon- en logeerhuis De Marius Meijboom in Amsterdam.

Wat ga je doen?

De bewoners op De Marius Meijboom hebben veel bijkomende medische problemen waardoor de aanwezigheid van een verpleegkundige nodig is.

Elke dienst is er een verantwoordelijke verpleegkundige die de verpleegkundige telefoon bij zich draagt en door collega’s van andere groepen ingeschakeld kan worden bij medische problematiek.

Momenteel zijn wij op naar een verpleegkundige die de verpleegkundige zorg voor de toegewezen cliënten van één of twee groepen coördineert in afstemming met de cliënt, diens netwerk en betrokken in- en externe disciplines.

Je doet dit in nauwe samenwerking met de persoonlijk begeleider. Je verleent verpleegkundige zorg en begeleiding aan cliënten met een meervoudige beperking, passend bij de doelstellingen zoals beschreven in het persoonlijk plan en vanuit de visie en kernwaarden van Marius Meijboom.

Dit alles met als doel een goed leven voor de cliënt te bevorderen of in stand te houden.

Als verpleegkundige ben je medeverantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg op de locatie.

Je bent aanspreekpunt voor de hele locatie op een specifiek aandachtsgebied op verpleegkundig vlak. Je triageert, bent aanwezig bij de artsenvisites en draagt zorg voor de opvolging van de uitgezette acties van de artsen.

Daarnaast geef je scholing op het gebied van en autoriseer je collega's op risicovolle en voorbehouden handelingen. Je bent de medicatieverantwoordelijke van de groep / groepen en je werkt mee op de groepen.

Voorkomende handelingen op de locatie zijn onder andere tracheacanule zorg, medicatie delen, sondevoeding, katheteriseren, stomazorg, darmspoelen, sonde zorg, zuurstof toedienen, wondverzorging.

In samenwerking met de specialistische thuiszorg bieden we ziekenhuis verplaatste zorg.

Wie zijn wij?

De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam en is een samenwerking tussen Cordaan en Ons Tweede Thuis.

Op De Marius Meijboom wonen en logeren kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking of meervoudige complexe handicap.

De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een groot balkon en een mooie leefruimte met open keuken.

Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Binnen De Marius Meijboom werken we volgens een 24-uurs visie. Er is een intensieve samenwerking met ouders.

De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding Omega in de wijk.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende, lerende werkplek. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving binnen drie organisaties waarbij je kennis en kunde kunt halen uit alle organisaties en een actieve bijdragen kunt leveren aan het bieden van de beste zorg voor de cliënten van De Marius Meijboom.

Bij ons heerst een informele en collegiale werksfeer.

De functie is ingedeeld in schaal 45 van de CAO- Gehandicaptenzorg en bedraagt minimaal €2.151,- en maximaal €3.289,- bij een volledig dienstverband van 36 uur per week.

Het betreft een contract voor 24-36 uur per week, met uitzicht op vast.

Verder bieden wij :

 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Een pensioen bij Zorg en Welzijn;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen via GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier