Verspaner Conventioneel
Intro Personeel
Utrecht, Utrecht
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Hoppa, wat wordt de volgende order? De grijper die je in elkaar gaat zetten is maar liefst 33 kuub groot! Dat is een mooie uitdaging! Vol goede moed ga je aan het werk.

Als Conventioneel Verspaner bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde!De grijpers waar je aan werkt tillen nagenoeg alles. Voor 40 uur per week zijn zij op zoek naar een ijzersterke kotteraar.

Je moet dan denken aan grijpers voor Sennebogen, Caterpillar, Hitachi, Liebherr, Volvo en Fuchs.Je werkt in deze functie vanaf tekening.

Zorgt dat de metalen vanaf tekening op de juiste wijze bewerkt worden middels kotteren, draaien of frezen. Het kan zijn dat bepaalde gaten dieper gemaakt moeten worden, dat gaten verbreed moeten worden of dat gaten nauwkeuriger afgewerkt moeten worden.

Het is vooral het grovere metaalwerk.Deze grijpers worden wereldwijd gebruikt in bijvoorbeeld de op- en overslag : de bouw, baggeren enzovoort.

Het bedrijf staat ook in het buitenland zeer goed bekend. Jij werkt, samen met je directe collega's, er graag aan mee om deze naam hoog te houden!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier