Social en Content Manager
Searchsoftware
Amsterdam, The Netherlands
3 dagen geleden

Niets is zo veranderlijk als... Fashion!! Jij ziet de modetrends al van ver af aankomen en jij weet hoe je daarop in moet spelen.

Jij houdt van cijfers, je kent de buzzwords en je weet hoe je de socials op moet blazen, dus waar wacht je nog op?

Vertel verder...

Eenheidsworst. Daar wordt niemand vrolijk van. Dus waarom loopt iedereen er tegenwoordig dan hetzelfde bij? Dezelfde jas, hetzelfde jurkje en ook nog eens diezelfde blouse.

En wil je iets anders? Dan betaal je de hoofdprijs. Dat moet beter.

Gelukkig is er één bedrijf dat daar verandering in brengt. Iedere maand brengen ze een nieuwe collectie uit voor een prijs die vergelijkbaar is met grote ketens als de Zara.

Het grote verschil? Ze maken hun unieke ontwerpen alleen in beperkte oplage. Zo weet je niet alleen zeker dat je er altijd stijlvol bijloopt, maar ook dat jouw stijl echt uniek is.

Wat zoeken ze?

Ondanks het feit dat het bedrijf nog geen 10 jaar bestaat, staat het merk stevig in de markt. Haar collecties worden alleen al in Nederland in meer dan 200 winkels verkocht en ook daarbuiten gaat het hard met verkooppunten in bijna 10 verschillende landen.

Toch is er altijd ruimte voor verbetering. This is where you come in.

Wat ga ik doen?

Als Social en Content Manager ben je verantwoordelijk voor alles wat met de content van de sociale media kanalen te maken heeft.

Op basis van jouw analyses naar aanleiding van de beschikbare data ontwikkel je strategieën en plannen. Vervolgens werk je de strategieën uit en creëer je zelf de content.

Dit doe je voor de verschillende sociale mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Je hebt alle vrijheid om zelf met creatieve ideeën te komen en deze door te voeren, bijvoorbeeld het opzetten van Lofty Manner op een nieuw social media kanaal.

Gaaf! Moet ik nog iets meenemen?

Het zou fijn zijn als je al ervaring hebt in de mode-wereld, maar dat is zeker geen eis. Zolang jij maar gevoel hebt voor fashion, pro-actief bent en over de juiste drive beschikt om dit merk op social media naar een hoger niveau te tillen.

Wat wel belangrijk is, is ervaring met data, sociale media en content creatie. Kortom, een datadriven Social en Content Manager die niet bang is om zelf de handen uit de mouwen te steken!

Krijg ik daar ook wat voor terug?

Als visite-kaartje van het merk loop jij er ten eerste altijd strak bij, van top-tot-teen. Daarnaast krijg je ook nog eens goed betaald.

Je start met een basissalaris rond de €3000,- bruto per maand op basis van jouw kennis en ervaring. Dat valt echter allemaal in het niet bij de kans om jouw stempel te drukken op een snelgroeiend merk met een uniek mode-concept.

Dus waar wacht je nog op? Trek je stoute schoenen aan en druk op apply!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier