Adviseur Assetmanagement
Bouwhuysch B.V.
Utrecht, Utrecht
1 dag geleden
source : Bouwjobs.nl

Functie inhoud : Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.Onze adviseurs, adviseren van planvorming tot assetmanagement.

Ondanks COVID-19 hebben wij de opdracht gekregen naar een Adviseur Assetmanagement voor de marktgroep Infrastructuur. Binnen deze marktgroep ziijn er een aantal adviesgroepen.

Eén hiervan is de adviesgroep Assetmanagement Openbare ruimte, industrie en wegen. Als adviseur heb jij een uitdagende opgave en begeef jij je in een dynamische omgeving.

Soms ben jij de adviserende partij de andere keer de risicodragende partij. En dit niet alleen, jouw portefeuille bestaat uit overheden, aannemers en de industrielocaties.

Jij als resultaatgerichte en ondernemende adviseur komt met verhelderende ideeën en adviezen. Actuele projecten waar jij aan kan denken én waar jij jouw energie voor kunt inzetten zijn?

Onderhoudsprestatiecontracten uitvoeren waarbij wegen, civiele constructies en rail integraal worden aangepakt. De programmering van het onderhoud en adviseert over onderhoud- en informatiemanagement verzorgt onze opdrachtgever.

Daarnaast Technisch advies geven over de Assets en indien nodig het contractmanagement uitvoert. De data van de Assets komt uit de Business Intelligence tool.

 • Uiteraard op basis van de geïnspecteerde kwaliteit en risicobeoordelingen. Divers genoeg toch? Voor meer informatie bel of stuur een e-mail.
 • Functie eisen : - Minimaal 3 jaar ervaring bij een ingenieursbureau. (Bij voorkeur bij Arcadis, RHDHV of Antea) Of ervaring in de aannemerij.

 • Oplossingsgericht en initiatiefrijk.- Bestaand netwerk is een pré. - Ervaring in minimaal twee focusgebieden is een eis.
 • Geboden wordt : Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als ontwerper gebiedsontwikkeling.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract, maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2800,- en €4000,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.Over het bedrijf : bouwhuysch werft de Adviseur Assetmanagement voor een van Nederlands grootste consultancy bureau.

  Binnen het bedrijf is alle benodigde expertise en kennis aanwezig, dus jouw collega’s zijn je klankbord. Onze opdrachtgever biedt een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je werkzaamheden zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Thuis werken en via Teams de meetings bijwonen, op kantoor werken in een duurzame omgeving of jezelf afzonderen in een stilte omgeving, het is mogelijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier