Intl. Accountmanager Lagertechniek ~ EUR 70K
LMH Engineering
Zoetermeer , NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Internationale Accountmanager Lagertechniek 70K

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van verschillende (maatwerk) sealings, het opbouwen van nieuwe relaties, het onderhouden, bezoeken en verstevigen van huidige relaties.

Daarnaast heb je contact met alle lagen van een organisatie en weet je met iedereen te communiceren. Ook benader je nieuwe potentiële klanten nationaal en internationaal! Je bent iemand die in oplossingen denkt, mogelijkheden creëert en weet alle belangen te verbinden.

Je signaleert dus kansen en behoeften en zet deze om, met ondersteuning van de afdeling engineering en operations, in offertes.

Daarnaast volg je de projecten technisch en commercieel op en zorg je ervoor dat je dit kan omzetten in opdrachten. Dit draagt allemaal bij aan het behalen van je eigen doelstellingen en die van het bedrijf.

Wat wordt jou geboden?

 • Een uitdagende en inspirerende baan in een dynamische werkomgeving
 • Salaris van €60.000 - €70.000
 • Zeer veel vrijheid in je werk
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Afgeronde technische opleiding HBO niveau
 • Commerciële achtergrond en / of ervaring
 • Spreekt Nederlands en Engels
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken bij een organisatie die werkzaam is in onder andere de offshore en containeroverslag wereld. Zij verkopen onder andere maatwerk producten, (handels)producten en bedenken oplossingen.

  Bij deze organisatie werken professionals die hun werk serieus nemen en waar teamwork belangrijk is. Spreken deze aspecten je aan? Reageer!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Vincent opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar vincent.

  vanmil lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €55000 - €70000 per jaar + Car, Bonus, Laptop, Phone

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier