Backoffice medewerker gezocht met kennis van de Duitse taal in Enschede
YoungCapital
Enschede, NL
4 dagen geleden
source : Officevacatures

Het bedrijf waar je aan de slag gaat als klantenservice medewerker, doet de klantenservice van allerlei elektronicabedrijven.

Denk bijvoorbeeld aan lampen, televisies of koffiemachines. Als fulltime klantenservice medewerker word jij verantwoordelijk voor de klantenservice van één van die bedrijven.

Mensen bellen jou op in het Duits, Engels en Nederlands met vragen of klachten. Iemand heeft bijvoorbeeld draadloze huisverlichting gekocht, maar de dimfunctie doet het niet.

Dat probleem los jij zo op. Jouw doel? Dat klanten glimlachend de telefoon neerleggen met een antwoord op hun vraag of klacht.

Werkdagen en -tijden

Voor deze baan ben je fulltime beschikbaar, tussen 24 en 40 uur per week. Je geeft je beschikbaarheid op, en wordt enkele weken vooraf ingedeeld tijdens de openingstijden.

Het bedrijf is open van maandag tot en met zaterdag (van 08.00 tot 21.00 uur) en ook op zon- en feestdagen (van 12.00 tot 19.

00 uur). Als je in het weekend werkt, geldt er een mooie toeslagregeling (op zondagen : 50%, op feestdagen : 100%).

Betaalde training

Je begint bij deze organisatie met een training van 9 werkdagen, van 10.00 tot 17.00 uur. Daar ben je verplicht aanwezig, maar dat vind jij niet erg, want je wordt gewoon uitbetaald en leert tegelijkertijd bij over specifieke communicatieskills en over de bedrijfssystemen.

Let op : het bedrijf verwacht wel dat je de eerste twee maanden na de training gewoon kunt werken. Voor die periode geen vakantieplannen maken, dus.

Guten Tag , hello there . Spreek jij Duits en Engels en wil je dat graag onderhouden, meer nog, verder ontwikkelen? Zoek je een baan waarbij je flexibel (24 -

40 uur) beschikbaar bent, waardoor elke week er anders uitziet? En ben je servicegericht? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker voor een groot, Europees klantenservicebedrijf in Enschede.

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Duits en Engels, en goed Nederlands.
 • Je bent servicegericht, communiceert goed en bent begripvol voor de situatie van een ander.
 • Je hebt technische basiskennis.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • De kans om jouw Duits en Engels te onderhouden en ontwikkelen;
 • Een bruto-uurloon van € 9,45;
 • Mooie toeslagregelingen op zon- en feestdagen;
 • Een baan voor minimaal 6 maanden, met grote kans op verlenging;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een informele werkomgeving waar je zo bij iedereen kunt langslopen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier