Verpleegkundige/ verzorgende nachtdienst
Amstelring
De Klinker, Amsterdam
10 uur geleden

24-32 uur per week

Bij De Klinker zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons nachtteam! Bij De Klinker zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons nachtteam!

Werkplek

De Klinker! Een modern, gezellig en bruisend woonzorgcentrum in het hart van de Kinkerbuurt, dichtbij de kleurrijke Ten Katemarkt.

Met Tramlijn 7 en 17 stop je voor de deur. Samen met Huis van de Buurt, een centrum waar alle culturen samen komen om gezellig gebruik te maken van de activiteiten die geleverd worden zoals, lunchcafé, kaartclub en tal van muziekavonden.

Functie

Als verpleegkundige of verzorgende in de nacht werk je voor heel het huis. Je werkt alleen en kan zo nodig gebruik maken van een Slaapwacht.

Je werkt dus graag solitair maar zorgt er ook voor dat je samenwerkt met de teams overdag en in de avond. Je staat dus stevig in je schoenen weet de rust te bewaren bij incidenten en weet op de juiste momenten hulp in te schakelen.

Profiel

Wij zoeken in onze nieuwe collega het volgende :

 • BIG geregistreerd verpleegkunde niveau 4; verzorgende niveau 3;
 • Denkt in mogelijkheden, oplossingen. Is besluitvaardig en stressbestendig;
 • Die beschikt over een gezonde dosis humor, flexibel en creativiteit;
 • Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen (samen sterk);
 • Is primair inzetbaar in de nacht en zo nodig op de dag / avond.
 • Je hebt een gezonde leefstijl en weet een juiste balans te vinden in werk, privé en gezondheid.
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 45 (Verpleegkundige) / FWG 35 (verzorgende).

  Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart;
 • Mooie extra's zoals een chromebook voor het werk in bruikleen, een sport- en fietsplan, en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten;
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals EVV of Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier