Sr. Projectleider R&O
Propylon
Regio Amsterdam, Flevoland
2 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Profiel opdrachtgever : Deze innovatieve aannemer richt zich op hoog niveau op renovatie, groot onderhoud en planmatig onderhoud.

Zij hebben een platte organisatie met korte lijnen. Er is veel ervaring met het samenwerken met ketenpartners in een bouwteam.

Dit gebeurt op een open en gelijkwaardige basis.Functie inhoud : Als projectleider R&O coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam.

Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang.

Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen.

Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden. Verder ben je verantwoordelijk voor de communicatie met alle betrokken partijen.

 • Functie eisen : Functie-eisenJij : - Hebt een afgeronde HBO opleiding;- Hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met automatisering, digitalisering & innovatie, zoals BIM & Lean- Bent klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;- Een positieve instelling met passie voor onderhoud & renovatie.
 • Geboden wordt : Wij bieden zij je : - Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra;- Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;- Een uitdagende, verantwoordelijke baan bij een toonaangevend bouwbedrijf.Over het bedrijf : In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex.
 • Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau.

  Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier