Nachtredacteuren
ANP
Den Haag, Netherlands
4 dagen geleden

Het ANP zoekt nachtredacteuren

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) levert nieuws, informatie en gerelateerde diensten aan de Nederlandse media, het bedrijfsleven en de overheid.

Dat doen we 24 / 7 in tekst, foto en video en voor radio en webfeeds. De centrale redactie is gevestigd in het World Trade Center in Den Haag, dicht bij de stations Den Haag Centraal en Den Haag Laan van NOI.

Het Algemeen Nederlands Persbureau ANP zoekt nachtredacteuren, werkend vanaf de centrale redactie in Den Haag.

We zoeken mensen met een journalistiek hart, een afgeronde journalistieke opleiding en ervaring met nieuws. We zoeken een generalist : iemand die uit de voeten kan met binnenlands nieuws, buitenlands nieuws, sportnieuws en economisch nieuws.

Je moet zelfstandig kunnen werken en bij voorkeur meerdere vreemde talen beheersen. Werken met sociale media als nieuwsbron moet voor jou vanzelfsprekend zijn.

Richtvergoeding : € 400 per nachtdienst.

Interesse? Mail dan uiterlijk 22 september a.s. je CV en motivatie aan solliciteren anp.nl.

Vragen? Bel gerust met Erik Raven, chef Binnenland; 070-4141413.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier