Werkvoorbereider Maintenance (campusgebouwen), Veldhoven
ENGIE
Veldhoven, North Brabant, Netherlands
1 dag geleden

Werkvoorbereider Maintenance (Campusgebouwen) Maintenance

Ben je servicegericht en ben een geboren organisatietalent? Dan is de functie van Werkvoorbereider Maintenance jou op het lijf geschreven!

Wat doe je als Werkvoorbereider Maintenance (Campusgebouwen)?

Als Werkvoorbereider Maintenance (Campusgebouwen) ben je samen met je collega werkvoorbereiders het spilfiguur van de afdeling Maintenance bij onze klant in Veldhoven, welke actief is in de hightech industrie.

Je werkt graag in een servicegerichte organisatie en hebt kennis van, en interesse voor gebouw gebonden en industriële installaties.

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat het planmatige onderhoud en daaruit voortkomende vervolgwerkzaamheden op een juiste en tijdige manier worden uitgevoerd.

Deze uitvoering wordt vervolgens uitgevoerddoor eigen technische medewerkers en / of subcontractors.

Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden binnen zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties, waarbij aandacht voor veiligheids-

security en wettelijke voorschriften zeer belangrijk is. Ten slotte draag je zorg voor een tijdige en juiste interne en externe afhandeling en communicatie, waarbij je het continue verbeteren van de operationele werk-

en afdelingsprocessen niet uit het oog verliest.

De belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn :

 • Het voorbereiden, uitwerken en doen uitvoeren van de preventieve en correctieve werkzaamheden binnen vastgestelde kaders (financieel, tijd, kwaliteit & risico).
 • Voorbereiden en opstellen van een werkplanning met in achtneming van relevante randvoorwaarden (prioriteiten, capaciteit, kosten, effectiviteit, efficiency & veiligheid).
 • Bewaken en continu bijsturen van de actuele werkplanning op basis van voortgang en tussentijdse wijzigingen en verzoeken en indien nodig escaleren.
 • Zorgen voor juiste en tijdige beschikbaarheid van benodigde materialen, mensen en middelen waarbij tevens wordt gezorgd voor correcte administratieve afhandelingen van de werkzaamheden.
 • Evalueren van uitgevoerde projecten, werkorders en werkprocessen en op grond daarvan gevraagd en ongevraagd komen met verbetervoorstellen.
 • Verzorgen van benodigde werkvergunningen en LoTo lijsten.
 • Wat breng jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal een MBO-4 opleiding Elektrotechniek, Installatietechniek of Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als (aankomend) werkvoorbereider.
 • Je hebt kennis van (semi) industriële gebouw gebonden installaties (o.a. HVAC, koeling, waterbehandeling, brandmeldinstallaties, besturingstechniek en gebouwbeheersystemen).
 • Je hebt kennis van werkvergunningsprocessen.
 • Je beschikt over een geldig VCA-VOL certificaat.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent servicegericht en kunt je goed verplaatsen in de klant.
 • Je bent een echt organisatietalent en kunt goed plannen.
 • Je bent accuraat in je werkzaamheden en pakt zaken proactief op.
 • Beheersing van de Engelse taal is een grote pré.
 • Waarom ENGIE?

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  Over ENGIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

  Dit is mijn droombaan!

  Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.

  schmeitz engie.com of telefonisch op 06 833 013 25.

  Werkvoorbereiders

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier