Logistiek administratief medewerker
Randstad
DRACHTEN, NL
2 dagen geleden

Logistiek Administratief Medewerker

Voor Philips in Drachten zoeken wij op korte termijn een logistiek administratief medewerker. In deze functie werk je in een klein en enthousiast team dat onderdeel is van het Logistiek Centrum van Philips.

Dit is een zeer dynamische werkomgeving, waar ook het magazijn deel van uitmaakt. In de rol van logistiek administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces.

Je zorgt ervoor dat aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan, zodat diverse producten naar de juiste (internationale) locaties worden verzonden.

Verantwoordelijkheden :

Planning en facturering van zendingen, in samenwerking met collega’s

Het voorbereiden van documenten die nodig zijn voor internationale verzending. Deze documenten omvatten voornamelijk paklijsten, vrachtbrieven en douane documenten.

Het correct administreren van de inkomende stroom van materialen in verschillende systemen, zoals SAP, douanesysteem, MS Office.

Functie eisen :

Afgeronde MBO 4 opleiding richting Logistiek

Werkervaring in een logistieke omgeving

Ambitieuze teamspeler met goede communicatieve vaardigheden

Proactief en een hands-on mentaliteit

Kennis van SAP, MS Office, Infodis (transport planningsysteem) is een pré

Uitstekende kennis en beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wij bieden :

Een arbeidsovereenkomst van 6 maanden met kans op verlenging

40-urige werkweek

Reiskostenvergoeding vanaf 9 km woon-werkadres

Verder bieden wij een werkplek in een dynamische en innovatieve werkomgeving bij Philips waar veel (doorgroei)mogelijkheden zijn.

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan middels onderstaande "sollicitatie-button". Graag ontvangen we jouw CV en motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Oosten, Itty van

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier