Docent Chemie
Hogeschool Leiden
Leiden, Netherlands
9 dagen geleden

De afdeling Applied Sciences verzorgt drie opleidingen : Biologie en medisch laboratoriumonderzoek (circa 800 studenten), Bio-

informatica (circa 240 studenten) en Chemie (circa 380 studenten). De faculteit S&T telt circa 225 medewerkers.

De opleiding Chemie

De opleiding Chemie van Hogeschool Leiden behoort bij de drie grootste Chemie opleidingen van Nederland. Studenten worden opgeleid binnen de specialisaties analytische chemie of organische chemie.

De beroepspraktijk is richting- en maatgevend voor het onderwijs; praktijk en theorie zijn zoveel mogelijk geïntegreerd.

De functie

Als docent Chemie begeleid je studenten in hun ontwikkeling tot competent beroepsbeoefenaar en stimuleer je hun leerprocessen.

Je verzorgt zowel theorie- als praktijkonderwijs voor studenten in alle leerjaren. Het begeleiden van afstudeerders behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van je expertise en ervaring kun je ook onderwijs verzorgen voor de opleidingen binnen de faculteit.

Je treedt afwisselend op als inhoudelijk deskundige, praktijk-, project- en / of studieloopbaanbegeleider. Je draagt, in samenwerking met je collega’s, bij aan de ontwikkeling van studiematerialen en onderwijsprogramma’s.

Het ontwerpen en verzorgen van na- en bijscholingsactiviteiten op het gebied van de chemie kan deel uitmaken van je takenpakket.

Naast de onderwijstaak is het voor kandidaten met affiniteit met onderzoek mogelijk om binnen het lectoraat Metabolomics onderzoek uit te voeren.

Dit lectoraat gebruikt en ontwikkelt nieuwe analytische methoden om complexe onderzoeksvragen met gedetailleerde chemische informatie te beantwoorden.

Je inzet bij de andere lectoraten verbonden aan de Faculteit S&T is ook mogelijk.

Functie-eisen en competenties

Een hbo of academisch geschoolde chemicus met voorkeur recente ervaring en / of affiniteit op het gebied van moderne scheidingsmethoden en massaspectrometrie.

Je hebt passie voor je vakgebied en kunt die vertalen in aansprekend onderwijs voor zowel reguliere studenten als cursisten in na-

en bijscholingstrajecten.

Je bent communicatief sterk zowel in woord als geschrift. Je hebt een flexibele en ondernemende instelling waarbij je steeds de menselijke maat in het oog houdt.

Je beschikt over een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO-HBO is van toepassing. Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Afhankelijk van ervaring en opleiding is het salaris minimaal € 2.

769,32 en maximaal € 4.192,37 (schaal 10) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier