Consultant Sociale Verzekeringen
PwC
Amsterdam
22 uur geleden

Specialism

Global Mobility Services

Associate

Job Description & Summary

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor ons sociale zekerheidsteam in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega.

Als Associate in ons sociale zekerheidsteam ben jij verantwoordelijk voor het regelen van alle compliance werkzaamheden gerelateerd aan internationale sociale verzekeringen.

Ook ga je onze klanten en collega’s adviseren bij vraagstukken op het gebied van internationale sociale zekerheid.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Associate bij het sociale zekerheid team werk je binnen een internationale dynamische omgeving. Je hebt een uitgebreid takenpakket waarbinnen je je bezighoudt met de verschillende sociale zekerheidsaspecten die komen kijken bij werknemers die grensoverschrijdend werken.

Jouw taken bestaan onder andere uit het aanvragen van sociale zekerheid verklaringen, het onderhouden van relaties met onze klanten en hun werknemers en het assisteren bij vraagstukken hoe om te gaan met internationale sociale zekerheid.

Daarnaast zullen we je vragen een rol te spelen in het (door)ontwikkelen van technologische oplossingen die deze werkzaamheden ondersteunen.

In deze functie heb je veel contact met collega’s uit de praktijk, externe klanten en diverse autoriteiten.

Wie ben jij?

Je vindt het een uitdaging om op een praktische en creatieve manier onze klanten van dienst te zijn. Wij vragen :

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je bent een teamspeler, leergierig, creatief, cliëntgericht, stressbestendig, neemt initiatief en hebt een sterk probleemoplossend vermogen;
 • Je vindt het leuk jezelf vaktechnisch te ontwikkelen;
 • Je kunt zelfstandig werken en goed plannen;
 • Je kunt nauwkeurig werken;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  Wat bieden wij?

  Jouw carrière is wat het is : van jou. Jíj bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat ertoe doet. Om het maximale uit jezelf te halen.

  Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen.

  Daarbij word je intensief gecoacht en is er ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

  Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines.

  Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

  Als je bij PwC gaat werken ben je verzekerd van uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven :

  Bij PwC sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Als associate werk je in een dynamisch en multidisciplinair team, waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staan.

  Je werk is gevarieerd en afhankelijk van de opdracht, de klant, de specialisten in het team en je eigen voorkeuren. Je kunt rekenen op uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

  Bovendien bieden we je onze arbeidsvoorwaarden :

 • Een open werksfeer, waarbij je veel kunt oefenen met feedback geven en ontvangen;
 • Een kennisorganisatie waarbij je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot, een topspecialist;
 • Flexibel werken;
 • Teamevents;
 • Veel trainingen, zowel gericht op soft skills als vakinhoudelijk;
 • Een koffiebar om even (met collega’s) te ontspannen;
 • Veel coaching en oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Lease auto of autoregeling;
 • Laptop, iPhone;
 • Minimaal 30 vakantiedagen;
 • Marktconform salaris.
 • Solliciteer nu!

  Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via de button Solliciteren’.

  Als je jouw sollicitatie inclusief cv, motivatiebrief en cijferlijsten indient, ontvang je binnen twee weken bericht over de voortgang.

  Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust (jamie.berkhout pwc.com; 06-39873091).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier