Werkvoorbereider
@Work Personeelsdiensten
Leeuwarden, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Er stopt bijvoorbeeld een auto bij de boerderij van Fam. Dijkstra, net buiten Zutphen. Zij zien daar een splinternieuwe betonsilo staan, naast een wasplaats in opbouw, die door jou als werkvoorbereider is ontwikkeld.

Hun oog valt op dit project, omdat deze niet standaard is. Te zien is dat de wensen van Fam. Dijkstra zijn verwerkt, omdat deze wasplaats is voorzien van een extra waterafvoer in de midden van de wasplaats.

De auto rijdt het erf op om meer informatie over dit project te vragen, omdat zij hierover enorm enthousiast zijn geworden.

Het is zeker dat jij als werkvoorbereider binnenkort een nieuwe opdracht hebt om nog zo’n project te ontwikkelen….

Wat ga je doen?

Stel dat een klant graag zijn erf wil uitbreiden en deze klant zou graag een betonsilo willen plus een wasplaats voor zijn agrarische voertuigen.

Jou wordt dan gevraagd om dit project voor te bereiden. Samen met de projectleiders en jouw team van montage begeleid jij dit project.

Je hebt goed inzichtelijk wat de klant zijn wensen zijn en je gaat hier vervolgens mee aan de slag. Als werkvoorbereider beton stel jij de werktekening op en controleert deze.

Je verwerkt de klantwensen en zorgt voor 3D-tekeningen in AutoCad. Je blijft in nauw contact met de klant om bijvoorbeeld te zorgen dat zijn droomerf wordt gerealiseerd en door jou krijgt de klant geweldig nieuwe faciliteiten op zijn erf.

Maar naast het ontwerpen van betonsilo’s en wasplaatsen werk jij als werkvoorbereider beton ook aan andere projecten, zoals het ontwerpen van kelders en smeerputten.

Je stelt werkomschrijvingen, planningen en constructieve tekeningen op en controleert deze. Jij, als werkvoorbereider beton, tekent in AutoCad dit ontwerp.

Tijdens het begeleiden van dit project werk je samen met meerdere projectleiders en met het team van montage.

Wat krijg jij?

 • Een enthousiast bouwteam, met een open en informele sfeer;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden om jouw kennis te verbreden.
 • Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal een mbo-opleiding;
 • Ervaring met AutoCad;
 • VCA Basis, kan ook worden behaald via WORK Personeelsdiensten;
 • Minimaal rijbewijs B (voorkeur BE).
 • Over de werkgever

  Waar kom jij te werken?

  De opdrachtgever is een bekend bedrijf als producent, leverancier en bouwer van prefab bouwsystemen, mesttechniek en pomptechniek.

  Zij werken met een open en informele sfeer. Het ontwikkelen van zowel bedrijf, als individu staat hoog in het vaandel. Het bedrijf is een specialist in onder andere prefab bouw, landbouw en industrie en voorzien klanten in duurzame oplossingen op deze gebieden.

  De producten die het bedrijf levert is veelal maatwerk.

  Waarom WORK?

  Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen.

  Zodra jij via WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

  Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing, zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken.

  Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via WORK korting krijgen bij een aantal sportscholen in de regio en op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier