Technisch Project Manager
expertsonly
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de planning en de coördinatie van alle nieuwe’ projecten binnen het datacenter.

Alle uitbouw- verander- migratie- en upgrade projecten vallen onder je hoede. Je zult volledig met onze klanten en interne medewerkers, contractanten in wisselwerking staan die de diensten overeenkomstig onze beleid, systemen, processen en procedures dienen te leveren.

Dit alles om er voor te zorgen dat de faciliteiten volgens de hoogste normen worden geleverd, die technisch correcte oplossingen verstrekken en toelaten dat de centrale diensten worden geleverd met maximum toegevoegde waarde, tegen competitieve tarieven.

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Services (UPS, Power, Cooling, Security etc.) in bij voorkeur een datacenter of ander relevant werkgebied zoals (Scheeps)werktuigbouwkunde, Electro-
 • en / of Installatietechniek.

 • Kennis van Service management (ITIL) is een pré
 • Project Management ervaring.
 • Je bent een teamspeler maar je bent het boegbeeld voor anderen
 • Sterke People Management capaciteiten.
 • Je bent vindingrijk, pragmatisch en flexibel.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Je draagt graag bij aan de technische en persoonlijke ontwikkeling van onze interne medewerkers en identificeert eventuele opleidingsbehoeften.
 • Bedrijfsprofiel

  De datacenters van onze opdrachtgever zijn speciaal ontworpen voor de huisvesting en beveiliging van bedrijfskritische ICT-

  apparatuur. De ICT-ruimte kan volmaakt op de behoeften van de klant worden afgestemd. Met toegang tot meerdere carriers en serviceproviders, continue bewaking (24 uur per dag, 7 dagen per week), diverse voedingsbronnen, een gecontroleerde omgeving en onbeperkte schaalbaarheid.

  De ruimtes worden compleet op wens van de klant ontwikkelt. De klant beschikt dan over een gespecialiseerde, betrouwbare ICT-

  omgeving met alle flexibiliteit die het bedrijf nodig heeft. Onze opdrachtgever verzorgt de faciliteiten en garandeert continue beschikbaarheid van de bedrijfskritische diensten.

  Ondertussen houdt de klant zelf de controle over de ICT-operaties.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een uitstekend salaris met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden : : een aantrekkelijke bonusregeling, een zeer goede pensioenregeling (100%), collectieve verzekeringen, een interessante reiskostenvergoeding en volop opleidingsmogelijkheden.

  Bovendien vinden wij een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier