Helpende
Saffier De Residentiegroep
Domus Nostra, Den Haag
5 dagen geleden

Jouw rol als Helpende

Werk je graag op verschillende afdelingen of zelfs op diverse locaties in Den Haag in het gebied Segbroek? Bepaal zelf wanneer en welke diensten je draait.

Als oproepkracht helpende ondersteun je de bewoners bij de uitvoering van ADL. Je volgt de afspraken in het zorgleefplan.

Bijzonderheden rapporteer je in het digitale dossier en aan de verzorgende of de (woon)zorgcoördinator. Je wordt blij als anderen het naar hun zin hebben.

Dat zit m in kleine dingen, zoals een gezellig praatje, goed contact met de familie of een fris idee. Je hebt oog voor wat belangrijk is, oog voor wat telt. Kom je kennismaken?

Nolenshaghe is een modern woon- en behandelcentrum dat helemaal voldoet aan de wensen en eisen van nu. We bieden palliatieve zorg, revalidatiezorg, niet aangeboren hersenletsel, Korsakov, kortdurende opname en hoog complexe somatische zorg.

Domus Nostra is een kleinschalig woon- en expertisecentrum voor mensen met het syndroom van Korsakov. Bewoners krijgen er begeleiding, behandeling en hulp om structuur aan te brengen bij de dag- en werkindeling.

Wij ondersteunen waar dat kan, maar zelfstandigheid staat voorop.

Jouw profiel

 • Je hebt het diploma Helpende niveau 2, eventueel aangevuld met medicatiemodule óf :
 • Je zit in het 3e leerjaar van je mbo- of hbo-opleiding in de zorg en je zoekt een flexibele bijbaan naast school
 • Je werkt cliëntgericht en hebt een flexibele instelling
 • Meer informatie

  Neem gerust contact op met Sylvana van Zellem via 06-53390156.

  Solliciteren

  We ontvangen graag uiterlijk 20 oktober je reactie via het online sollicitatieformulier. We nemen binnen 2 dagen contact met je op over de verdere procedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier