Schoonmaak medewerker bij een dagbesteding inBeek
Facilicom
Beek, Nederland, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

Debedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuktoonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken weaan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Gom is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijfFacilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvangwaar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook.Naast dat Gom bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group inNederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions enIncluzio.

Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons nietsnel te groot. Schoon draagt bij aan de kwaliteit van leven.Iedereen heeft recht op een passend schone werk- en leefomgeving.

Gom wil in het realiseren van die omgeving het verschil maken. Zobouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving vooriedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn noglang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar omen denken altijd met jou mee.

Functieomschrijving

Ben jijop zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in deschoonmaak? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jekunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Melissa op 06 83 30 5175 of even bellen!

Bij Gom zijnwij op zoek naar hardwerkende en enthousiaste collega's die onsteam met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Beek,Limburg.

Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van eendagbesteding in Beek. De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag van06 : 00 tot 08 : 30 uur.

Dit is een parttime dienstverband van 12,5 uurper week. Deze vacature is te combineren met andere vacatureswaardoor je meer uren kunt werken.

Functie-eisen

 • Jij bententhousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snaptdat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur.Als schoonmaker heb jij;
 • een goedebeheersing van de Nederlandse taal in woord engeschrift;
 • affiniteit met werken in deschoonmaakbranche.
 • Ben jijde schoonmaak medewerker die wij zoeken in Beek, Limburg?Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

  Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op metonze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandelinggenomen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Werkenals schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in eenfamiliebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer.

  Samenkijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.Ook bieden wij :

 • een goedsalaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de€11,44 en €13,05 afhankelijk van je leeftijd, kennis enervaring;
 • vakantiegeld en eeneindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op jeverjaardag;
 • diverse mogelijkheden om jezelf teontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen enpersoonlijke trainingen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier