(Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde
ULC Groep
Utrecht
5 dagen geleden

Wil jij belangrijke en unieke gebouwen tot leven brengen met de juiste technische installaties? Werken aan spraakmakende nieuwbouw- en renovatieprojecten én aan je carrière?

Dan hebben we bij ULC Installatietechniek een leuke baan voor je!

Wat ga je doen

Als (Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij ULC heb je een verantwoordelijke en gevarieerde baan op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

Omringd door enthousiaste collega’s hou jij je bezig met de engineering van complexe projecten in onder andere de zorg, musea en utiliteit.

Jij ontwerpt en berekent zelfstandig complexe technische installaties aan de hand van projectgegevens en houd je bezig met de projectplanning.

Daarnaast woon je interne en externe ontwerpvergaderingen bij. Ook heb je door je kennis en ervaring een coachende rol naar de engineers en modelleurs.

Als (Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde rapporteer jij direct aan de Projectleider Werktuigbouwkunde.

Jij pakt dit professioneel aan door :

 • het bijhouden van een correcte projectenadministratie.
 • te zorgen voor een goede balans tussen werkkwaliteit en de kosten.
 • als kartrekker van het ontwerptechnische gebied te communiceren op projectleidersniveau met opdrachtgevers en leveranciers.
 • Wie zijn wij

  ULC laat gebouwen leven. Als multidisciplinair totaalinstallateur ontwerpen, realiseren en onderhouden we alle technische installaties van gebouwen, waaronder de brandveiligheidsinstallaties.

  Dit doen we voor uiteenlopende typen gebouwen. Daarbij onderscheiden we ons door onze gespecialiseerde kennis van en ervaring met ziekenhuizen.

  Aan alles merk je dat we van oorsprong een familiebedrijf zijn. We zijn groot genoeg voor spraakmakende projecten, en klein genoeg om snel te schakelen.

  De sfeer in ons bedrijf? Gewoon gezellig. Jong en oud werken en leren samen. Wil je iets weten, maakt niet uit van wie, dan loop je naar die persoon toe.

  Jouw kracht

  Om jouw technische kennis kan niemand heen; jij bent een vakspecialist. Je kunt goed omgaan met een grote vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk.

  Een vindingrijke aanpakker; dat ben jij. Je houdt van veel afwisseling in je werk en kunt goed omgaan met grote pieken en dalen in je planning.

  Ook al is de druk om zo snel mogelijk een oplossing te vinden hoog, jij houdt je hoofd koel. En kom je er zelf niet uit, dan weet je precies welke collega’s je kunt inschakelen om het beste resultaat te bereiken.

  Enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker dan kennis en ervaring. Toch is het handig als je voor de functie beschikt over :

 • een afgeronde HBO opleiding in een installatietechnische richting.
 • zeker wel zo’n 10 jaar relevante werkervaring in de installatietechniek.
 • kennis en / of ervaring van Revit en AutoCAD is een pré.
 • Ons aanbod

  Werken bij ULC Installatietechniek betekent werken aan topprojecten. Samen gebouwen laten leven. In je werk de juiste balans vinden tussen vrijheid en samenwerken.

  En werken aan je ontwikkeling. Specialist worden op jouw vakgebied of doorgroeien naar een hogere functie? Bij ULC kom je echt verder! Jouw inzet als (Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde belonen wij met :

 • een prima salaris.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (op fulltime basis).
 • flexibele werktijden.
 • mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen en pensioenvoorziening.
 • een persoonlijk opleidingsplan en een breed aanbod aan cursussen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden.
 • leuke uitjes, met als hoogtepunt onze PV-uitjes en jaarlijkse zomer-BBQ.
 • Ben jij de specialist die wij zoeken?

  Kun je niet wachten om als (Lead) Engineer / werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij ULC Installatietechniek aan de slag te gaan?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier