Schade-expert Proces – Groningen
DEKRA
landelijk, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Stel; een enorme storm raasde in Groningen. Er ontstaat schade aan onder andere daken en schuttingen. Door de verzekeraar word je vervolgens ingeschakeld, zij hebben jou als Expert nodig.

Je inventariseert de schade en begeleidt de benadeelde in het hele proces. Uiteindelijk bepaal jij het schadebedrag en handel jij de schades af.

Een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de benadeelde, de mens.

Iedere schade is anders, bijvoorbeeld een stormschade, een schade aan de vloer door een lekkage, een vlam in de pan waardoor de keuken zwart ziet of een inbraak waar één en ander is vernield.

Je hebt veel contact met de benadeelde,

opdrachtgevers, tussenpersonen en andere betrokkenen. Je werkt vanuit jouw auto, bij de benadeelde en vanuit huis werk je rapporten uit.

Tijdens meetings op een van de kantoren ontmoet je naaste collega’s. Als Schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg.

Heb je nog geen ervaring als Schade-expert, maar wel als Schadebehandelaar? Geen probleem. Dan maak je bij ons je vervolgstap en ontwikkel jij je tot een echte Expert!

Jij brengt mee

 • Mbo / hbo werk- en niveau;
 • Je beschikt over kennis van verzekeringen in de branche brand;
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een goed inlevingsvermogen;
 • Je bent stressbestendig. Hoe drukker jij het hebt, hoe beter;
 • Je kan goed gestructureerd werken waardoor aan het einde van de dag je werk af is;
 • Je bent woonachtig in Groningen of nabije omgeving.
 • Wij bieden

  Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen.

  Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf (verder) te ontwikkelen tot (NIVRE) Registerexpert doormiddel van vakgerichte opleidingen.

  Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier