Vrachtwagenchauffeur C/E Kippertransport Heeswijk-Dinther
Randstad
HEESWIJK DINTHER, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Vrachtwagenchauffeur Kippertransport gezocht in Heeswijk Dinther!

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur binnen de wegenbouw, met als specialiteit het transport van asfalt. Onze opdrachtgever legt zich toe op duurzaam ondernemen, werkt met een keur van vakbekwame, maar ook gediplomeerde chauffeurs.

Het moderne wagenpark voldoet aan de strenge eisen, die milieu en maatschappij daar heden ten dage te stellen.

Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerd materieel en de aller modernste technieken. Zo maken zij gebruik van digitale mogelijkheden als smartphones voor de chauffeurs.

Via die apparatuur wordt bijvoorbeeld de opdrachtbegeleiding verzonden. Jouw werkdag begint tussen 5 : 00 en 6 : 00 met een bak koffie op kantoor en eindigt tussen 16 : 00 en 18 : 00 met een biertje in de kantine.

Binnen het bedrijf heerst een open, informele sfeer en mensen spreken elkaar aan op hun verantwoordelijkheid. Flexibiliteit wordt op prijs gesteld waardoor weekend werk ook regelmatig voorkomt.

Wij bieden?

 • Conform CAO beroepsgoederenvervoer (€12,14 - €15,36)
 • Leuke en informele sfeer
 • Elke vrijdag samen eten
 • Wekelijks betaald
 • 2189736

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier