Traineeship civiel Amsterdam
bouwhuysch
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

bouwhuysch heeft exclusief van onze opdrachtgever de vraag gekregen voor het werven, selecteren en begeleiden van ambitieuze civieltechnische starters voor het traineeship.

Tijdens het traineeship ben je werkzaam binnen infrastructurele projecten en krijg je de gelegenheid om een brede bedrijfsoriëntatie op te doen binnen je vakgebied civiele techniek.

Elk traineeship wordt individueel opgesteld op basis van de huidige marktontwikkelingen, jouw wensen en persoonlijkheid.

Door persoonlijke coaching (via het Insights Model) creëren we voor een starter het ideale maatwerktraject. Gedurende het traineeship wissel je regelmatig van werkplek.

Dit kunnen functies op het bedrijfsbureau of in de realisatie zijn. Hierdoor leer je onze opdrachtgever goed kennen en bouw je aan je netwerk.

Door de wisseling van werkplek kies je uiteindelijk voor de functie waar jij je de komende jaren in wil ontwikkelen. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt gekeken naar de werklocatie.

Jouw skills

 • HBO / BSc Civiele Techniek;
 • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen;
 • Teamplayer;
 • Actiegericht én accuraat.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever behoort tot de top 5 infrabouwers van Nederland en is actief speler op de markt voor publiek private projecten.

  De projecten zijn multidisciplinair, hebben een omvang vanaf 20 miljoen euro en hebben meestal EMVI als gunningscriterium.

  Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust ook kleine werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen.

  In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oogspringende en prestigieuze werken.

  Intern wordt goed samengewerkt en de werksfeer kan getypeerd worden als professioneel, ondernemend, informeel met korte lijnen.

  Een infrabouwer waarbij het niet top-down is maar juist bottom-up! Hierdoor maken zij het verschil!

  Benefits - Traineeship civiel Amsterdam

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Maar is dat niet vanzelfsprekend?

  Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als trainee. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2700,- en €3200,- per maand .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier