Startersfunctie Marketing
Searchsoftware
Den Haag, The Netherlands
1 uur geleden

Van oliereus naar zonne-gigant. Dat is de verandering die dit bedrijf wil maken. Niet voor zichzelf, maar voor ons allemaal.

Zonne-energie is namelijk hét wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Maar zonder jou kunnen ze die strijd niet winnen.

Vertel verder...

Als één van de grootste spelers in de wereldwijde energiemarkt, heeft dit bedrijf het doel om de grootste te worden in duurzame energie.

Solar is daarin een ontzettend belangrijk onderdeel, waarin ze de leiding willen nemen door strategische langetermijnrelaties op te bouwen met grote bedrijven en uitvoerende partners.

Dit kunnen zij niet alleen, dus zijn ze op zoek naar een sterke Junior Marketeer!

Wat kan ik doen?

Met jouw commerciële instelling en can-do mentaliteit sta je klaar om overal in te springen waar je nodig bent. Jouw focus binnen het Retail Marketing Team ligt op het coördineren van loyalty, campagnes en de marketingcommunicatie.

Daarnaast ondersteun je jouw team in de day-to-day activiteiten en houdt je je bezig met andere activiteiten zoals event- en projectmanagement support.

Klinkt gaaf! Maar heb ik wat er nodig is?

Natuurlijk! Met een BSc of MSc in een marketing gerelateerde opleiding ben je klaar om in deze functie aan de slag te gaan.

Dit bedrijf heeft alles in huis om van jou een marketing professional te maken. Met jouw oog voor detail, liefde voor data en uitstekende kennis in woord en geschrift van in ieder geval de Engelse taal, ben jij de perfecte match voor deze functie.

En wat krijg ik ervoor terug?

Tegenover deze functie staat ook een goed, marktconform salaris. Daarnaast is er een uitgebreid pakket aan overige voorwaarden, zoals een 13e maand, een zeer goed pensioen en alle andere dingen die je mag verwachten van een organisatie die al meer dan 100 jaar bestaat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier