Commercieel medewerker bij het Mediahuis!
Randstad
AMSTERDAM, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij naast jouw studie of andere bezigheden graag werkervaring opdoen én een goed salaris verdienen (€12,94 bruto per uur)?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Commercieel medewerker met gevoel voor service bij Mediahuis, in Amsterdam, voor 12 uur per week (in de avonden!).

Waar?

Bij Mediahuis, vanaf station Sloterdijk 10 minuutjes lopen naar het prachtige pand aan de Basisweg. Wil je liever met de auto reizen, dan is er volop parkeergelegenheid.

In het outbound-team ontwikkel je je tot een servicegerichte commerciële medewerker. Je zal on-the-job worden getraind en gecoacht en daarna zal je op basis van jouw persoonlijke talenten, je verder specialiseren.

Waarom? Wij noemen vier redenen :

 • Vanwege de fijne sfeer op de werkvloer : je komt terecht in een team van ongeveer 8 collega's, de sfeer is goed en naast het harde werken, is er zeker ook tijd voor gezelligheid.
 • Vanwege de ontwikkelingskansen richting commercieel klantencontact. Een mooie ervaring voor op jouw cv.
 • Het aantrekkelijke salaris van 12,94 euro bruto per uur.
 • Je werkuren zijn in de avond, wat perfect te combineren is naast je studie : op maandag, woensdag en donderdag van 17 : 00 uur tot 21 : 00 uur.
 • Wat?

  Je belt abonnees van Mediahuis die hun abonnement willen opzeggen. Je belt niet koud, want de abonnees zijn op de hoogte dat je zult gaan bellen.

  Jij zorgt dat de klant zich gehoord en geholpen voelt! Samen met de klant kijk je of er nog mogelijkheden zijn voor hen om te blijven lezen en je sluit het gesprek (ondanks de uitkomst) altijd positief af.

  De gesprekken moeten aan een hoog serviceniveau voldoen, daarbij moet je schakelen in het computersysteem om de klant de juiste informatie te geven.

  Jouw teamleider zorgt dat je op de hoogte bent van de actuele acties en jij voelt feilloos aan met welk aanbod je je klant weer aan je weet te binden.

  Wie?

 • Je werkt en denkt op minimaal MBO4 niveau
 • Je bent het commerciële type dat kansen benut door actief het gesprek in te steken met - waar mogelijk - een passend aanbod.
 • Je hanteert argumenten die een klant over de streep kunnen trekken, zonder te pushen.

 • Je bent 3 avonden beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag en vindt het geen punt om minimaal 1 x per 3 weken op zaterdagochtend tussen 8 : 00 en 11 : 00 uur te werken
 • Wij nemen na jouw sollicitatie eerst telefonisch contact met je op om je een beter te leren kennen, te horen hoe je overkomt aan de telefoon en te checken of je de baan duidelijk in beeld hebt.

  Je startdatum? Zo snel mogelijk.

  Heb je nog vragen? Mail of bel dan even naar Fé of Joost.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier