Start als Safety Consultant bij KLM op Schiphol
YoungCapital
Schiphol-NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Bij KLM Integrated Safety Services Organisation zijn ze op zoek naar Safety Consultants, gespecialiseerd in Hogere Veiligheidskunde, die de afdeling tijdelijk komen ondersteunen om het arbobeleid zo goed mogelijk uit te voeren.

Jouw doel is om in een relatief korte periode een grote verbeterslag te maken in de arbeidsomstandigheden, bij bijvoorbeeld Cargo, Engineering & Maintenance of Ground Services.

 • Dit doe je aan de hand van de 1600 Risico Inventarisatie & Evaluaties (RI&E's) die er nu liggen. Je gaat je focussen op de risico's die te maken hebben met de 'hardware', oftewel;
 • de middelen op de werkvloer. Een voorbeeld hiervan is dat je alle hardware / middelen gaat controleren, gaat kijken welke regels daarbij horen en of die nu wel worden nageleefd.

  Op deze manier voorkom jij letsel bij werknemers of schade aan voorwerpen waardoor het proces niet wordt verstoord, ongevallen kunnen worden voorkomen en verzuim minimaal blijft.

  Nadat je alles hebt geaudit en geïnspectieerd, geef je advies en voorlichting over hoe het arbobeleid het beste kan worden uitgevoerd.

  Een voorbeeld van een advies kan zijn dat er meer bagagebanden moeten worden ingezet of tilhulpen.

  Deze functie als Safety Consultant is voor minimaal 1 jaar tot 2 jaar. Ruim de tijd dus voor jou om je te ontwikkelen in dit werkveld of om nog meer ervaring op te doen.

  Samen met een groep andere Safety Consultants met de specialisatie Hogere Veiligheidskunde ga je 1 augustus starten aan deze nieuwe uitdaging.

  Wat wij bieden

 • Een salaris van minimaal €2400 bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek;
 • Een uitdaging van minimaal 1 jaar, met kans op een jaar verlenging;
 • De kans om je te ontwikkelen bij een toonaangevend bedrijf;
 • De kans om een steentje bij te dragen aan het beleid van een grote internationale organisatie.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal wo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt de studie Hogere Veiligheidskunde afgerond;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier