Projectleider
Verwol
Opmeer, NL
6 dagen geleden

Voor onze vestiging in Opmeer zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en organisatorische sterke projectleider met een commerciële drive.

Werk jij binnenkort voor onze toonaangevende klanten aan de voorbereiding, uitvoering en oplevering van uitdagende projecten?

Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds, klimaatplafonds exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten.

In de afbouw verzorgen wij de volledige afbouw voor onder andere kantoren, scholen, ziekenhuizen en stations. Voor deze mooie klussen zoeken wij een projectleider.

Inhoud functie

Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van een project vanaf het sluiten van het contract tot en met de oplevering.

Ook tijdens het commerciële voortraject kan je worden ingezet. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van een project geef je leiding aan een projectteam.

Je werkt intensief samen met de afdelingen werkvoorbereiding, calculatie, interieur en verkoop en zorgt voor een goed eindresultaat van een project.

Dit betekent : een tevreden klant en een financieel gezond resultaat voor Verwol.

Je stuurt en bewaakt alle processen, verzamelt en interpreteert projectgegevens en rapporteert hierover aan de klant. Intern rapporteer je primair aan de algemeen directeur.

Tot je taken behoren onder andere het maken van projectplanningen, het voeren voortgangsgesprekken met klanten, het aansturen van projectteams, het verzorgen van het budgetmanagement en het onderhouden van contact met de klant over meer-

en minderwerk. In het commerciële traject adviseer en ondersteun je de commercieel verantwoordelijke en onderhoud je een eigen netwerk waarbinnen je opdrachten acquireert.

Wat bieden wij?

Wij bieden een full time functie met veel inhoudelijke en operationele vrijheden en verantwoordelijkheden. Het is een functie en een organisatie waarin je je kunt onderscheiden, kunt groeien en het verschil kunt maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een organisatie zijn die verder kan groeien in de totaalafbouw en zoeken een projectmanager die deze groeipotentie met ons waarmaakt.

Je werkt voornamelijk vanuit Opmeer maar bent regelmatig onderweg naar projecten. Periodiek sluit je aan bij bedrijfs brede overleggen.

Wat zoeken wij in jou?

Verwol zoekt een projectleider met daadkracht, leidinggevende kwaliteiten, een commerciële drive, overtuigingskracht, sociale vaardigheden en analytisch vermogen.

De gewenste opleiding en achtergrond :

 • HBO+ werk en denkniveau, bij voorkeur HBO Bouwkunde of verwante opleidingen in de bouwkunde en / of interieur;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de (af-)bouw van projecten;
 • Ervaring met diverse contractvormen waaronder UAV-GC;
 • In bezit van rijbewijs;
 • In bezit van certificaat VCA-VOL.
 • Reageren?

  Stuur je CV en motivatiebrief naar Astrid Jonker (astrid.jonker verwol.nl ). Voor vragen over de organisatie of de functie kun je contact met ons opnemen via 0226 363636.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier