Coördinerend Verpleegkundige team Ambulante Nachtzorg
KwadrantGroep
De Friese Wouden, NL
1 minuut geleden

Voor de Friese Wouden zijn we voor team Ambulante Nachtzorg op zoek naar een Coördinerend Verpleegkundige

Uitgebreide informatie over deze vacature

Bij het team Ambulante Nachtzorg in de regio Ooststellingwerf zoeken wij per 1 september 2021 een Coördinerend Verpleegkundige voor gemiddeld 6 - 8 uur per week.

Over de functie

Zorgen doe je samen. Als Coördinerend Verpleegkundige maak je deel uit van een zelf organiserend team. Je hebt een coachende en kwaliteit bevorderende rol richting het team.

De zorg voor een aantal cliënten wordt door jou gecoördineerd : je stemt de zorg af met andere zorgdisciplines en betrokken instanties, neemt beslissingen hierin en communiceert hierover.

Je bent verantwoordelijk voor de verpleging, begeleiding en verzorging van de cliënten conform de geldende kwaliteitsnormen.

Je signaleert zorgvraag en zorgbehoefte van deze cliënten, signaleert knelpunten en onderneemt indien nodig actie. Je stelt individuele zorgplannen op (op basis van indicatie) in afstemming met de cliënt.

Zelfmanagement wordt behouden c.q. bevorderd en er wordt een bijdrage geleverd aan het brede aspect van kwaliteit van leven (sociale benadering) van de cliënt.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige HBO-V.
 • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent flexibel en enthousiast.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte verbinder’.
 • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
 • Je bent in bezit van een eigen auto en een geldig rijbewijs.
 • Over ons

  De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg.

  Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties.

  Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop.

  We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

  Ons aanbod

  Werken in de nachtzorg is speciaal. Wij bieden je daarom een boeiende functie met een grote zelfstandigheid. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 45 .

  De functie is in eerste instantie voor een jaar met mogelijkheid voor vast contract.

  Ons zorgproces is ingericht door ONS Nedap Healthcare. Dat betekent je altijd digitaal inzicht hebt in je werk.

  We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer / tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier