Startend Kandidaat Notaris Ondernemingsrecht
Meijburg & Co
Amstelveen, NL
5 dagen geleden

Wil jij de regie over jouw notariële carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze notariële praktijk zijn wij op zoek naar getalenteerde starters.

Als kandidaat notaris bij Meijburg Legal ben je samen met je ervaren collega’s verantwoordelijk voor de advisering van (inter)nationale cliënten.

Tijdens de start van jouw carrière krijg je de kans om onze ondernemingsrecht praktijk over de gehele breedte te leren kennen.

Wij vinden het belangrijk dat je snel verantwoordelijkheid krijgt. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden van óf zelf deelnemen aan klantmeetings, het zelfstandig oppakken en onderzoeken van vraagstukken en het voorbereiden van adviezen en memo’s.

Daarnaast heb je als kandidaat notaris ook een actieve rol tijdens het vaktechnisch overleg. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen het notariaat.

Tijdens de start van jouw carrière bij Meijburg Legal word je gekoppeld aan een ervaren collega, die ook fungeert als jouw eerste aanspreekpunt.

Deze collega zorgt er onder andere voor dat je je snel thuis voelt. Je kunt bij iedereen met je vragen terecht want vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team.

De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor het vak.

Om te starten als kandidaat notaris bij Meijburg Legal, heb je een afgeronde master notarieel recht met een voorkeur voor ondernemingsrecht.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat kun jij van ons verwachten

 • Uitstekende begeleiding van dé beste professionals
 • Eigen regie over de voortgang van jouw eigen notariële carrière
 • Starten met de beroepsopleiding notariaat én de Meijburg Legal Business School
 • Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Deelname MLTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier