Elektromonteur
Connect
Drenthe
6 dagen geleden

Over jouw rol

Jouw nieuwe werkgever is een dynamische onderneming gespecialiseerd in de installatietechniek. Met een drietal vestigingen en meer dan 100 medewerkers hebben ze dekkend werkgebied in Oost-

Nederland en zijn ze altijd bij hun klanten in de buurt. Ze beschikken over een uitgebreid productportfolio voor zowel particuliere en zakelijke klant.

Zo hebben zij onder andere de kennis en expertise in huis voor het aanleggen en installeren van CV installaties, sanitair en leidingwerk, beveiligingssystemen, duurzame energie en datanetwerken.

Wil je reageren op de vacature elektromonteur? Schrijf je nu in via onze website, of neem telefonisch contact met ons (088 - 235 26 50)

Jobomschrijving

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van uiteenlopende elektrische installaties in de woning-

en utiliteitsbouw. Binnen deze functie ben je zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam op verschillende projecten. Het werk als elektromonteur wordt bij dit bedrijf gezien als een vak.

Af en toe heeft het werk in de woningbouw een productiematig karakter, maar over het algemeen wordt er kwaliteitsgericht gewerkt.

 • Het betreft een fulltime functie
 • Standplaats goed bereikbaar vanuit Meppel tot Deventer
 • allround elektrotechnische werkzaamheden
 • Wil jij dagelijks werken als elektromonteur aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche?

  Duurzaamheid staat voorop en voor de komende jaren zal het werk voor elektromonteurs alleen maar toenemen. Deze installateur heeft dan ook het voornemen om jou een vaste plek in het team te geven.

  We komen dan ook graag in contact met een enthousiaste en vakbekwame elektromonteur die het bedrijf willen versterken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier