Administratief medewerker 0,5 FTE (tijdelijk/vervanging)
Quadraam
Bernhardlaan ,Netherlands
6 dagen geleden

Administratief medewerker 0,5 FTE (tijdelijk / vervanging)

Ben jij een goed georganiseerde en zelfstandige Administratief medewerker en zorg jij er graag voor dat de zaken goed geregeld zijn?

Spreekt de cultuur van het Beekdal Lyceum jou aan? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?

Een administratief medewerker maakt het mogelijk dat gebruikers (collega’s, leerlingen, ouders) zonder problemen aan de slag kunnen met het leerlingenadministratiesysteem (LAS).

Hij / zij draagt onder andere zorg voor de aanmaak van opleidingen, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen.

Ook regelt hij / zij het overzetten van relevante gegevens naar de start van het nieuwe schooljaar en het bouwen van rapportages behoort eveneens tot je taken.

In overleg wordt gezorgd voor het regelen van autorisaties in het leerling administratiesysteem. Omdat we dit schooljaar overgaan helpt hij / zij mee om Som functioneel te maken voor Beekdal.

Competenties :

Proactief, zelfstandig, communicatief vaardig, klantvriendelijk en stressbestendig, flexibel en collegiaal.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?

 • Ik werk binnen een fijn team en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb
 • De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee’ gezegd
 • Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed
 • Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!
 • OVER ONS

  Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel.

  We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1. leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto.

  Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

  Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

  Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders.

  WIJ BIEDEN JOU!

  Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

 • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0,5 FTE vanwege zwangerschapsverlof.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5.
 • Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.,- en maximaal € 2.,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).

 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze . Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten.
 • Daarnaast hebben wij waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox.
 • Meer weten? Lees verder.

 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • WAT BRENG JE VERDER MEE?

  Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je ervaring met Som, kennis van Microsoft Office en ben je ICT vaardig. Daarnaast is het een pre als je al eerder als administratief medewerker op een VO school heb gewerkt of vergelijkbare werkzaamheden hebt uitgevoerd bij een andere organisatie.

  LATEN WE KENNISMAKEN!

  Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 3 juli . Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en / of een leuke videoboodschap?

  Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen in de week van 4 juli plaatsvinden.

  Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Carolien Zimmerman, Managementassistent.

  Carolien is te bereiken via - en via .

  Let op : Alleen sollicitaties via worden in behandeling genomen. Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op en .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier