Verzorgende IG, Abbingahiem, afd. Prinsentuin Zuid, PG (Leeuwarden)
Noorderbreedte
Jansoniusstraat 4
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij biedt de bewoners van woonzorgcentrum Abbingahiem van Noorderbreedte natuurlijk de dagelijkse zorg die ze nodig hebben.

Dat doe je samen met je team dat bestaat uit verpleegkundigen niveau 4, helpenden, woonzorgondersteuners en verzorgenden IG zoals jij.

Op basis van je vakmanschap, het onderling vertrouwen in je team en je persoonlijke band met de bewoner zorg jij voor het verschil.

Je kijkt en luistert naar wat de wensen en behoeften zijn en die gaan verder dan dagelijkse zorg alleen. Daarbij :

 • ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan de bewoners. Dat doe je op basis van het individuele zorgleefplan en in overleg met je collega’s, naasten en vrijwilligers.
 • Daarmee weet je precies wat iemand nodig heeft op het gebied van welzijn;
 • houd je in de gaten hoe het met de bewoners gaat. Als je merkt dat iemand niet lekker in zijn vel zit, bespreek je dat in je team.
 • Op die manier zorg je ervoor dat iedereen waardevolle dagen beleeft.

  Waar kom je te werken?

  Als Noorderbreedte bieden we voornamelijk complexe ouderenzorg. Dat doen we vanuit veertien woonzorgcentra en een revalidatiecentrum in Fryslân.

  Samen met 2.400 medewerkers, 1.500 vrijwilligers, vrienden en naasten van onze bewoners doen we er alles aan om van elke dag een waardevolle dag te maken.

  Dat wil zeggen dat we naast kwalitatief goede zorg ook oog hebben voor kwaliteit van leven. Onze organisatiewaarden : eerlijk, samen en door de ogen van de bewoner.

  Abbingahiem is een levendig woonzorgcentrum in de gemoedelijke wijk Huizum in Leeuwarden. De zorglocatie maakt het verschil voor mensen die vanwege lichamelijke beperkingen of geheugenstoornissen een aangepaste woonomgeving, zorg en behandeling nodig hebben.

  Binnen het woonzorgcentrum bevinden zich diverse groepswoningen voor acht bewoners. Voor mensen die zorg én behandeling nodig hebben, zijn er tweekamerappartementen.

  Bij Noorderbreedte kun je je op verschillende manieren ontwikkelen. Zo maak je van elke dag een waardevolle dag, voor jezelf, voor de bewoners en cliënten en voor je collega’s.

  Leren doe je elke dag en in veel gevallen vooral op je werkplek, binnen een veilig leerklimaat. Je kunt ervoor kiezen om naast je werk ook een opleiding te volgen.

  Eenmaal in dienst, bekijk het aanbod op Pynter of laat weten wat je graag zou willen doen.

  Wat breng jij mee?

  Los van alle kennis die jij hebt over het bieden van dagelijkse zorg breng je een opgewekte persoonlijkheid mee. Dat wil zeggen dat je graag luistert naar de verhalen van ouderen en je collega’s.

  Met al die informatie weet je ook precies wat er nodig is of moet gebeuren. Verder :

 • voel je je vrij genoeg om initiatieven te nemen die bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners. Je bent daarin zo gedreven en enthousiast dat je je collega’s aansteekt met je ideeën;
 • houd je van feedback geven én ontvangen. Logisch, want je weet dat zorg teamwork is en je met elkaar alleen maar beter kunt worden;
 • heb je een diploma Verzorgende IG.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  De mooiste en waardevolste baan in de ouderenzorg waarin jij elke dag het verschil kunt maken. Dat doe je niet alleen, maar samen met je team.

  Jullie nemen zelf de beslissingen en hebben de vrijheid om het zo goed mogelijk te regelen voor de bewoners. Daarbij worden jullie natuurlijk altijd ondersteund wanneer dat nodig is.

  Samen zorgen we voor het beste van de zorg. Verder krijg je :

 • een dienstverband van 24 uur met een salaris conform FWG-schaal 35 uit de CAO VVT met een maximum van 2.937,68 euro, op basis van 36 uur;
 • een vast dienstverband;
 • goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33 procent;
 • 237,4 vakantie-uren op basis van 36 uur;
 • enthousiaste collega’s die je een warm welkom geven en uitkijken naar je komst.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier