vulploegmedewerker HEMA Dordrecht
HEMA
Dordrecht
1 dag geleden

HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar een vulploegmedewerker voor onze winkel in Dordrecht-Centrum. Ben jij 15 jaar of ouder?

En ben je op zoek naar een gezellige bijbaan? Lees dan snel verder.

Aan de slag in de winkel

Als vulploegmedewerker bij HEMA ben je verantwoordelijk voor het aanvullen en spiegelen van producten. Dankzij jou staan alle producten netjes in het schap en hoeven onze klanten niet diep in het vak te zoeken naar hun boodschappen.

Verder help je de klanten op weg in de winkel en beantwoord je vragen over de HEMA-producten.

Bij HEMA vinden we het belangrijk dat de winkel altijd op orde is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Samen met het leukste en gezelligste team zorg je er elke dag voor dat onze HEMA-klanten op nummer 1 staan.

Daarvoor zet jij jouw enthousiasme en goede humeur in.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent minimaal 15 jaar oud;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bent vooral in de weekenden en avonduren beschikbaar.
 • Uiteraard ben jij heel servicegericht en houdt bij alles wat je doet de klant in het oog. Jij houdt ervan om gestructureerd aan de slag te gaan en orde op zaken te stellen in de winkel.

  De schappen zien er fantastisch uit als jij ze onder handen hebt genomen.

  Wat heeft HEMA jou te bieden?

 • Je krijgt afwisselende werktijden en werkdagen, met de mogelijkheid om 's avonds of in het weekend te werken. Deze functie is goed te combineren met school of sport;
 • Natuurlijk krijg je een goed salaris met aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals extra compensatie voor avond- en weekenduren;
 • Dit is jouw kans om jezelf verder te ontwikkelen in de verkoop / retail;
 • Personeelskorting op je aankopen bij de aangesloten HEMA-winkels.
 • Echt HEMA

  Al generaties lang maken wij het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.

  We vinden namelijk dat goede kwaliteit en een verrassend design voor iedereen betaalbaar moet zijn. We zijn trots op onze 30.

  000 eigen producten en diensten en stralen dat uit met 11.000 medewerkers in meer dan 750 winkels in 10 landen. Kom jij ons versterken?

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier