Team Verantwoordelijke Callcenter/Klantenservice
Teleperformance
Maastricht, Limburg, Nederland
10 uur geleden

Heb jij HBO werk- en denk niveau en leidinggevende skills? Vind jij het leuk om een team te begeleiden, aansturen en te ontwikkelen vanuit je eigen huis?

Kom dan werken bij Teleperformance! Wij bieden jou een top baan vanuit thuis met goede voorwaarden. Nieuwsgierig? Lees verder en solliciteer!

Jouw functie

Jij begeleidt en ontwikkelt jouw team van contactcenter professionals, degene die het werkelijke klantcontact verzorgen. Je zorgt dat ze uitstekend presteren.

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en het behalen van de kwaliteits- en productiviteitsdoelstellingen, je bent ook in staat om jouw team op afstand te verbinden met elkaar en met jou! Jij neemt het initiatief om contact te leggen met je team members.

Want voor deze specifieke functie word je teamleider vanuit huis. Jouw kwaliteiten zet je dus in op afstand. Nee, niet het hele team komt in jouw huis werken.

Iedereen werkt thuis. Teleperformance faciliteert zodat het mogelijk is om vanuit huis jouw rol als manager goed te kunnen uitvoeren.

Het is een harde eis dat je in Nederland woont en een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal (moedertaal en anders C2 niveau of hoger).

Wie is onze teamleider

Je hebt een flinke portie zelfdiscipline. Neemt verantwoordelijkheid. Bent betrouwbaar. Werkt zorgvuldig. Stelt je flexibel op.

En zelfredzaamheid is your middle name , en nog steeds mag je dan een hulpvraag stellen. Het moet zelfs. Hoeveel contactcenter professionals je precies aanstuurt, vertellen we later, maar één ding is zo klaar als een klontje : Jij wilt jouw teamleden echt verder helpen.

 • Omdat je weet dat medewerkers die zich mogen en kunnen ontwikkelen, het werk leuker vinden.
 • Omdat je weet dat extra werkplezier wordt uitbetaald in hogere klanttevredenheid.
 • Omdat je weet welke tools en ondersteuning onze contactcenter agents nodig hebben.
 • Omdat je graag bewijst dat goed luisteren de oplossing snel dichterbij brengt.
 • Jouw werkomgeving en wat staat er op je CV?

  Werken bij Teleperformance is op ieder project leuk. Ook als je thuis werkt. Wij verzorgen de hardware, jij voor een afgesloten ruimte waarvan de ramen en deuren dicht kunnen en een goede internetverbinding.

  Onderschat de impact van deze rol niet. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de prestaties van een fors team en draagt heel direct bij aan (ambitieuze) klantdoelstellingen.

  Om succesvol te zijn in je werk, vragen we wel wat van je :

 • HBO werk- en denkniveau
 • Leidinggevende ervaring bijvoorbeeld in de horeca, de supermarkt op de hoek of natuurlijk in onze branche
 • De behoefte om uit te blinken, maar nog liever heb je dat je team dat doet
 • Teambuildersvaardigheden, plus goed ontwikkeld klantgevoel
 • Procesmatig inzicht, analytische vaardigheden en IT skills
 • Wie zijn wij?

  Teleperformance maakt klantbeloftes waar. Als intermediair tussen het merk en de eindgebruiker zorgen we keer op keer voor de ultieme klantbeleving zoals onze opdrachtgever dat wenst.

  En via de kanalen die diezelfde opdrachtgever graag inzet.

  Neem bol.com : de klant nog blijer maken, dat is het doel. Dat doen we voor hen via telefoon, chat, mail en op social media.

  Of als voorbeeld Nespresso : koffieliefhebbers elke dag opnieuw laten ontdekken hoe spannend, inspirerend en gewoon lekker’ koffie is.

  Daar draagt Teleperformance aan bij door de ultieme klantbeleving te faciliteren via telefoon, mail en chat.

  Wat wij bieden

  Iedereen bij Teleperformance werkt hard. Daarvoor betalen we je terug met een mooi basissalaris, met eventuele bonussen (afhankelijk van het project en target), een prima pensioenregeling, royale opleidingsmogelijkheden en :

 • Mooie extra’s als een écht goede fitnessregeling en collectieve zorgverzekering
 • Geen reistijd
 • Heel veel kortingen op producten van onze opdrachtgevers, en meer
 • Baanzekerheid : je komt direct bij ons op de loonlijst en krijgt uiteraard ook vakantiegeld en verlofdagen
 • Ondanks de afstand word je echt onderdeel van de familie #peopleofTP
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Leuke momenten; samen successen vieren met je collega’s, jaarlijks vele activiteiten, feesten en evenementen georganiseerd voor en door enthousiaste TP’ers!
 • Traineeship

  Afhankelijk van je kennis en ervaring neem je deel aan een traineeship. Dit programma duurt 4 tot 6 maanden. In die tijd word je intensief begeleid om zo snel mogelijk op Supervisor niveau meedraait! Onderdelen zijn : Teleperformance Supervisor Foundations, de essentials voor de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat, net als de roadmap voor diezelfde opdrachtgever! Aan het traineeship zijn ook nog een aantal voordelen gekoppeld die we graag bespreken tijdens de sollicitatieprocedure.

  Is je interesse hebt in deze baan gewekt?

  Gebruik dan de solliciteer knop! Als je cv aansluit op het functieprofiel, word je gebeld door Mirte, de recruiter, voor een telefonische screening.

  Indien het telefoongesprek positief is, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Verloopt ook dit positief? Dan volgt er een tweede sollicitatiegesprek.

  Een assessment maakt altijd onderdeel uit van het proces.

  Ook al vinden we contact erg belangrijk, acquisitie wordt op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier