PHP WebDeveloper
Jelling IT Professionals BV
Eindhoven werkervaring, NL
16 dagen geleden

Je carrière staat nog in de startblokken en je wilt met name vette dingen zien, doen en (mee)maken als beginnend PHP'er.

Gewaagde projecten op hoogstaand niveau voor grote merken. In deze functie ga je aan de slag met de nieuwste technieken.

Je werkt mee aan de uitbouw en ontwikkeling van een bestaand authentiek E-Commerce platform in een team van 15 ambitieuze en inspirerende, gecertificeerde professionals.

Ze werken met visionaire open source technieken en volgens een SOA architectuur.

Het team ontwikkelaars is erg divers; iedereen heeft een andere 'specialiteit' en ook het kennisniveau verschilt, waardoor je kunt levelen met andere Juniors, kunt sparren met Mediors en met name begeleid zult worden door de Seniors.

Leren doen jullie allemaal van elkaar en samen maken jullie bijzondere projecten, in samenspraak met de klanten en dragen daarbij allemaal individuele verantwoordelijkheid.

Je opdrachten variëren van een eenvoudige website tot uitgebreide automatiseringssystemen.

Het is een jong, snelgroeiend en dynamisch webontwikkelbedrijf met een informele cultuur, dat aan duurzame, service georiënteerde IT oplossingen (architectuur) bouwt op basis van micro services.

Ze hebben een eigen uniek e-commerce systeem ontwikkeld, waarbij gewerkt wordt met open source technologieën als ReactJS, RabbitMQ en Elastic.

Bij dit bedrijf is er veel ruimte en vrijheid om mee te (be)denken en te maken; je excelleert in het werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar waar je bovenal energie en inspiratie uit haalt!

Je krijgt de mogelijkheid je eigen projecten te kiezen, met gecertificeerde collega's en de nieuwste technieken te werken, waarvoor je begeleid wordt en trainingen volgt.

Als PHP Software Developer kun je rekenen op :

 • een marktconform startsalaris tot max € 3500;
 • een reiskostenvergoeding en beloningsmodel;
 • flexibele werktijden en bijzondere, uiteenlopende projecten;
 • de mogelijkheid om je PHP certificering te behalen (betaald);
 • inspirerende locatie, perfect gesitueerd t.o.v. de snelweg;
 • verse lunch (dagelijks), vrijdagmiddagborrel, toffe uitjes.
 • Wij hopen je geïnspireerd en nieuwsgierig te hebben gemaakt naar deze PHP job! Je bent vrij om te reageren wanneer je :

 • over 3 jaar relevante front-end werkervaring beschikt;
 • ervaring hebt met PHP / OOP / Symphony programmeren;
 • kennis hebt van Node.js, HTML5 / CSS3, Javascript;
 • graag sprongen wilt maken in je persoonlijke leercurve!
 • Kijk voor meer interessante vacatures op en

  tg Anonymous / tg

  PHP WebDeveloper - 3 jaar werkervaring

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier