Docent maatschappijleer (2e graads)
Openbaar lyceum De Amersfoortse Berg
Amersfoort, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Openbaar Lyceum De Amersfoortse Bergbruist!

In verband metziekteverlof zijn wij op zoek naar een docent matschappijleer enwetenschapsorienatie 1e graads voor de periode vanaf 16november 2020.

In onze groene omgeving zijnwij volop in beweging en continu bezig te zoeken hoe we de weg naarhet eindexamen voor leerlingen nog betekenisvoller kunnen maken.

Daarnaast mogen we de aankomende jaren een nieuw schoolgebouwneerzetten. Dit alles doen we aan de hand van ons schoolplan waarinonze visie, de Berg-pijlers, centraal staat.

R esultaatgericht

G roen, gezond en duurzaam

Wij zoeken collega’s die willen meebouwen aan onzeschool. Je solliciteert wanneer je voor het motiveren vanleerlingen niet afhankelijk bent en wilt zijn van alleen maarcijfers.

Je houdt ervan om samen met andere docentenvakoverstijgend projectonderwijs te ontwikkelen en zoekt in jeonderwijs de verbinding met de maatschappij.

Je werkt en leertsamen met het team en de leerlingen. Je durft soms een stap in hetonbekende te nemen en neemt je collega’s hierin mee.

Hierbij houdje goed zicht op het doel en werk je resultaatgericht. Je werktgraag in een professionele omgeving waarin je als medewerker wordtuitgedaagd persoonlijk leiderschap te tonen en regie te nemen overjouw ontwikkeling.

Deze mentaliteit zien we ook terug in jouwdidactisch en pedagogisch handelen. Samen werken en samen lerenzijn hierbij belangrijke kernwaarden.

Webieden een omgeving waarin je letterlijk en figuurlijk kunt bouwenaan nog beter onderwijs en je samenwerkt met een toegewijd enbetrokken team.

We bieden een warme en betrokken omgeving waarin weelkaar als collega’s écht zien. Naast de coach die je als nieuwedocent krijgt, staan je nieuwe collega’s ook voor je klaar om jesnel in onze gemeenschap welkom te heten en wegwijs temaken.

Gaat van deze bewegingen jouwonderwijshart sneller kloppen? Dan zien we je motivatiebrief en cvgraag tegemoet.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier