Leerkracht groep 4 OBS Het Volle Leven
De Haagse Scholen
Scheveningen
4 dagen geleden

Wat bieden wij?

Per 1 augustus a.s. zijn wij op zoek naar een parttime leerkracht voor één van onze groepen 4.Het gaat om twee dagen : maandag, vrijdag of donderdag, vrijdag.

Op onze school werken wij met parallelle groepen en hebben wij van elke groep drie klassen. Dit betekent dat er heel veel samenwerking is met de collega’s uit de andere groepen 4.

Met elkaar vorm je een hecht samenwerkingsteam.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiast, flexibel iemand met een afgeronde Pabo-opleiding. Je hebt oog voor ieder kind en bent betrokken bij hun ontwikkeling.

Als jij toekomstgericht les wilt geven, denkt in oplossingen en van aanpakken weet, dan pas je goed bij het team van Het Volle Leven.

Spreekt ons motto leren, beleven en ontdekken je aan, dan ben je bij ons op je plaats. Leren zien we als een gedeelde verantwoordelijkheid van schoolteam, leerlingen en ouders.

Onze school

Wij bereiden leerlingen in een veilig klimaat voor op de veranderende maatschappij. Hiervoor maken wij optimaal gebruik van onze unieke leeromgeving met een groot natuurlijk schoolplein, schooltuinen en een dierenwei.

Wij besteden daarnaast veel aandacht aan toekomstgerichte competenties.

Tot Slot

Als jij ook met een leuk team, gemotiveerde leerlingen en betrokken ouders wil samenwerken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Maaico van Velzen - en / of Rubi Hendriks via -. Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier