Docent Instroomklas
The School Factory
Zoetermeer, NL
4 dagen geleden

The School Factory is per direct op zoek naar een pedagogisch en administratief sterke docent Instroomklas. De school biedt jongeren praktijkonderwijs en integreren zorg en onderwijs.

En dat gaat verder dan een goede afstemming; de zorg die de jeugdigen krijgt moet het onderwijs ondersteunen en andersom.

Het onderwijs is hierbij leidend omdat blijkt dat werk voor onze praktijkleerlingen de beste garantie is voor de toekomst.

Als docent Instroomklas vervul je een bijzondere rol. Je stimuleert jongeren met complexe gedragsproblematiek en hun ouders / opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken.

Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!

Je geeft les aan jongeren van diverse leerjaren en van verschillende leeftijden in een instroomklas. Deze klas zorgt ervoor dat de jongeren niet meer op de wachtlijst staan en naar school kunnen gaan in cluster 4 praktijkonderwijs. Je geeft de jongeren dus

een welkom gevoel, bent pedagogisch zeer sterk en je kunt goed differentiëren. Vanwege de vele start-OPP’s die er gemaakt moeten worden is het belangrijk dat je administratief sterk bent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier